Geçen bir yazında sorun oyuncularda demiştin hocam orda çok haklıydın işte. Hep yazdım Hamza hocanın gitmesinin zamanlaması yanlıştı diye, sezon ortasında hoca yollanmaz hele Atletico maçından önce hiç yollanmazdı. Bu kadroyla Hamza hoca olsa da 10 puan fazla alırdık gerçekçi olalım biz şampiyonluğu sene başı kaybettik. Ts maçında Denayerin eli penaltı verilse Başakşehir maçında Podolskinin elle düzeltip attığı gol verilmese o kadar da yakın olamazdık. O hatalar bizi yarışın içine tuttu, bu sene bu kadro yapısıyla imkanı yok başarılı olamazdık zaten herşey apaçık ortada. Hamza Hamzaoğlunun da net önemli katkısı var sene başı yaptığı veya yaptıramadıklarıyla, açıklamalarını önemsemiyorum bile. Sneijder konusunda doğrudur bu sene kötü o da hatta ekleyeyim Podolski de ikinci yarıda ölü gibi, Muslera da baya maç verdi bu sene. Takım komple rezil durumda bir Sinanı ayırırım ben. Selçuk da gitmedi deplasmana bu arada Sneijder keyfine göre gitmemezlik yapmıyor yani kupa için dinleniyorlar ağrıları varmış. Sabri Denayer de aynı şekilde riske edilmedi. Selçuk sezon başı çabalıyordu fena da değildi keza Hakan ama büyük bölümünde rezil oynuyorlar ikisi de. Şu an takımda doğru dürüst oynayan 1 oyuncu bulamayız hiç yerli yabancı ayrımı yapmaya gerek yok. Selçuk aldığı paranın hakkını veremiyor Poldinin kafa zaten gitmiş vs.
Sneijder için sadece bu maç özelinde değil sezon geneli için yazdım, adam oynamaktan çok hollanda basınında açıklama yaptı, çıksın sahada mücadele etsin, hoca takımı iyi çalıştırmıyor diyene kadar...
Podolski ve Muslera çok düştü buda takım çok kötü olmasından yine onlar mücadele etti baya...
Ben Muslera, Podolski, Selçuk, Hakan ve Sinan'ı ayırıyorum (ki bu sezon Sinan'ın yeri ayrı) en azından bir yere kadar mücadele ettiler...
Birde Bilal Kısa'da bence elinden geleni yaptı belki bu seviyenin oyuncusu değil ama sahada olduğunda elinden geleni yaptı...
Hamza Hocaya gelince, bizde gidene kadar 11 maçta 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı...
O gittikten sonra 18 maçta 8 beraberlik, 6 mağlubiyet ve 4 galibiyet var...
Bursa Hamza hocadan önce 15 maçta 5 galibiyet ve 10 mağlubiyeti var, Hamza hocayla 13 maçta 4 yenilgi, 2 beraberlik ve 7 galibiyetleri var ortada adamın başarılı olduğu... Ki Bursa'nın kadrosu bizden iyimi bence Hayır, yani bizde kalsa eminim hâlâ şampiyonluk şansımız vardı...
Her şeyi geçtim şuan gol kralı olan Gomez'i istedi adam, aldıkmı? Yada 18 milyon euroya Everton'a giden Niasse'yi istedi, yönetim almadı... Aynı yönetim ön libero yokken transferin son günü Melo'yu sattı, aynı yönetim forvet yokken Burak'ı sattı... Say say bitmez yani renktaş...Hamza Hoca bu camianın çocuğuydu ses çıkaramadı tek suçuda bu...Her şeyi üstlenmeye çalıştı... Tek suçlu açık ve net bizim yönetim...İnşallah biran önce defolup giderler...
İyi geceler güzel kardeşim... İnşallah her şey düzelir...
Saygılar...