2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erken çıktı haberler, şimdi zorlıyacaklar ne koparabilirsek tarzı. Bi sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Adamlar benim bildiğim ücretin büyük kısmını peşin istiyor şu anda. Araba ev falan hikaye. Birde klasik menajer ücreti var. Aşılmıyacak bir sorun yok gibi duruyor.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Menajer "anlaşma yok" demiş anladığım kadarıyla bunun dilimizdeki meali çok zor olmasa gerek. Ya daha iyi bir teklif bekliyorlar ya da bize sundukları şartları kabul etmemizi istiyorlar. Ortayı bulmak gerek.
 
Her transferimizin önceden basında çıkması daha doğrusu basına sızması bize zarar veriyor. Can sıkıcı bir durum

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Vallahi eğri oturup doğru konuşmak gerekirse ödeme konusunda sabıkalı bir klüple ben de 2-3 aylığına toplam 150 binlik kontrat yapacak olsam ben de büyük kısmını peşin isterdim.
 
Transfer görüşmeleri son aşamaya gelmişken bir şekilde medyaya sızdı. Son dönemlerde gizliliği harika yönetiyorduk fakat burada yönetim kaynaklı sızma var ; bu da oyuncu ve menajerin eline koz veriyor imza aşamasında. Bir şekilde taraflar orta yolu bulmalı. Böyle uzayan olaylarda Ergin Ataman teklifi geri çekip defteri kapatabiliyor. Çok uzamadan bitsin bu iş.
 
Hayırlı olsun.
Bir hayli savaşçı ve ekmeğini taştan çıkaran bir oyuncu. Bununla beraber en büyük avantajı solak olması derim ve köşeme çekilirim. :)

Ben bu avantajı sayesinde bol bol hucum ribaundu sonrasi hızlıca potaya gidebileceğini düşünüyorum. Bol bol basket foul izleriz galiba


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
sportando haber geçmiş
"Bernard James will play for Galatasaray.
After long negotiations, the two sides reached an agreement.
James will sign soon the contract with the Turkish powerhouse.
James has played in China with Shanghai averaging 14 points and 10.9 rebounds per contest."

hayırlı uğurlu olsun :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst