değil 12 milyon euro
120 milyon euro gelse de
bu zihniyetle, bu idare kadro ve bu idarecilerle
bu sene de avrupa da başarı hayal
120 milyon euro gelse de
bu zihniyetle, bu idare kadro ve bu idarecilerle
bu sene de avrupa da başarı hayal
Volkana yektayı sercanı verirsen makul bir transfer olabilir. Tabi bir miktar para da isterler minumum 1 2 milyon euro. Ben aslında volkanın başarılı olacağına inanmıyorum adamın bursa hariç başarısı yok,adamın yapısı da galatasaraya hiç uymuyor. Ben hala volkanın geleceğini düşünmüyorum bence fener alır.Bakalaım bir umut bekliyoruz işte
Volkan'In Trabzon macerasının kötü geçmesi bir şey ifade etmez. Elimizde oralarda efsane oynayan adam da var halini görüyoruz. Volkan yetenekleri bakımından üst düzey ama mental olarak da bir o kadar kırılgan biri.
Eğer kasadan para çıkmadan bu transferi gerçekleştirebilirsek çok iyi bir transfer olur.
Nagatomo sağ bekte vasat, sol bekte seviyesi iyidir hücuma çıkışları falan sağ bek diye zorda kalınmadıkça almazdım ben. Eğer nagatomo gelirse tellesi düşünmeden satabilirler o açıdan iyi olur.Volkan'ı alacağımıza Ozan Tufan'ı alalım gerçektende.
En azından Joker oyuncu olur.
Sağ bekte ,ön libero da hatta stoperde bile kullanabiliriz.
Volkan lig için iyi transfer olur ama Avrupa için çok yetersiz bir isim.
Böyle bir hataya inşAllah düşmeyiz.
Ben asıl Melo'yu bedava vermekten korkuyorum.
En azından Nagatomo gelsin.
Çok iyi sağ bektir.
Bizi Sabri belasından kurtarır.
Şu an Trabzon maçını izliyorum ve diyorum ki madem Melo gidicek şu Mbia bedavaya alınmadı.
Tamda bunu yazmak için foruma girdim.
Nasıl kaçırıriz böyle bir futbolcuyu inanılır gibi değil.
Hemde Şampiyonlar Ligi gibi,Sneijder gibi,Podolski gibi çekici tarafların varken.
Eminim ki böyle bir oyuncunun serbest kaldığını ve bedava olduğunu bilmiyorlardir.
Ben Cavanda'yi da çok beğendim.
Trabzon 2 çok iyi isim kadroya katmış.
Bizde Jem Paul ile Volkan ile uğraşalim.
Eyvallah ne yapsak ki... Bence fazla atmamaları şartıyla teklifi kabul edelim. Mantığa gel.Eyvah eyvah Real'den tarihi fark yeriz şu kadroyla...