2015 Galatasaray Seçimi

Kıran kekosu adamın haberi olmadan Celal Acarı Disiplin kuruluna yazmış. Bu adammı Galatasarayı YÖNETECEK güldürmeyin.

3Adayı Toplasan 1 Tane başkan olmaz.
 
Kıran kekosu adamın haberi olmadan Celal Acarı Disiplin kuruluna yazmış. Bu adammı Galatasarayı YÖNETECEK güldürmeyin.

3Adayı Toplasan 1 Tane başkan olmaz.

Çünkü Bilgin Gökberk'in dediği gibi Galatasaray Lisesi Spor Kulübüne başkan seçiyorlar. Evet kongre üyelerinin %40'ı liseli lakin kalan %60'ta bu liselilerin akrabası, karısı kızı oğlu kocası osu busu. yani yine liseli. Liseyi biatı olmayan en fazla %10'dur.
 
Dursun Özbek web sitesi açmış: http://dursunozbek2015.com

BASKETBOL

• Yenilmez Armada geleneğini sürdürecek istikrarlı, altyapısı güçlü, Galatasaray basketbolunu yıllarca garanti altına alacak, zirveye abone yapacak spor yönetim ve sponsorluk modeli oluşturacağız. Basketbol şubesini erkek, kadın ve tekerlekli sandalye takımlarını kapsayacak bütüncül bir anlayışla ele alacağız, biri için değil hepsi için geçerli çözümler üreterek mali anlamda kara delik olmaktan çıkartacağız.


• İstanbul’un mevcut şartları göz önüne alınarak rahat ulaşılabilir, yenilenmiş ve taraftarımızın heyecanına yakışır bir müsabaka alanının dönem içerisinde oluşturulması acil önceliğimiz. Basketbolu maç düdüğü ile başlayıp sona eren bir halden kurtaracağız. Konserler, yarışmalar, dünya çapında büyük gösteriler, sponsorların yer alacağı etkinlikler ile bir şölene dönüştüreceğiz. Basketbol, büyük Galatasaray ailesinin üyelerini buluşturan bir çekim merkezi olacak.


Umarım bu defa vaat olarak kalmaz.
 
Eskiden Galatasaray Yönetim Kurulu´nda görev almak kolay değildi, listeye girmek bile emek isterdi. Hele hele başkan olmayı hedefleyen kişiler yönetici olarak kendini ispatlamaya çalışır, camiaya kendini kabul ettirir, sonrasında aday olurdu. Oysa şimdi...

Çok değil 6 ay önce Dursun Özbek bir sonraki dönemin muhtemel başkanı deseler, güler geçerdim. Güldükten sonra da ciddi ciddi kim bu Özbek derdim? Anlayın işte, o kadar yakından tanıdığım bir isim!
 
O kadar entrikalarla dolu bir kulübüz ki doğru düzgün bir başkan Adayı bile çıkmıyor Galatasaray Kulübü'ne başkan olmak bu kadar kolay olmamalı.ünal aysaldan sonra hiçbir aday beklentilerimi karşılamıyordu ama Adnan Öztürk Kötünün iyisi konumundaydı o da kazanabileceği bir seçimden çekilerek gözümdeki samimiyetini tamamen kaybetmiştir.hastalık meselesini filan samimi bulmuyorum,hastalık bahane olmuş gibi görünüyor sadece
 
Merak edenler için Dursun Özbek'in konuşmasının tamamı:


[video=youtube;WO8en90kuBM]https://www.youtube.com/watch?v=WO8en90kuBM&feature=youtu.be[/video]
 
Albayrak da ''şampiyon olursak en büyük pay Duygun Yarsuvat'ındır'' diyor. Koca Galatasaray camiası kimlere kaldı. Bu kadar yeteneksizin arasında umarım nokta atışı yaparız.
 
Seçim ne zaman olacak? Bir an önce olsa da yeni sezon hazırlıklarına başlasak. En azından Carter, Young gibi Oyuncuları ikna etmeye çalışsak.
 
Albayrak da ''şampiyon olursak en büyük pay Duygun Yarsuvat'ındır'' diyor. Koca Galatasaray camiası kimlere kaldı. Bu kadar yeteneksizin arasında umarım nokta atışı yaparız.

Ergin Ataman da bu kötü günlerde hep arkamda olan Başkana ve ekibine sonsuz teşekkür ediyorum diye açıklama yaptı.

Ergin Hocam, Allah aşkına ne desteği ?
Furkan, Arroyo aklına gelmedi mi bunları yazarken ?

Kim başkan olursa olsun Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak yine görev yapmalıdır.
 
Adaylar çok kötü. Ahmet Gündoğan'ın şansı yok ve zaten hükümet destekli. Turgay Kıran listesini hazırlamayı bile beceremedi ve Dursun Özbek hali hazırda yönetimde lakin bu kadar mali sorun yaşanmamış gibi Galatasaray'ın mali problemi yok diyor. Madem yoktu kimin ayağını kaydırmak uğruna kadınlar Euroleauge kaybedildi kimin ayağını kaydırmak için erkek takımına bu kadar eziyet edildi.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
 
[FONT=pt_sansbold]Galatasaray Başkan Adayı Kıran, “Amacımız statükoyu bitirmek. Sevgili İnan Kıraç’ın o biat kültürüne karşı bu mücadeleye başladık” dedi.[/FONT]
 

Üst