2016-2017 Galatasaray Futbol Takımı

Leiva olmazsa Akpa Akpro olur.
Hem daha genç hem daha sert.
Gelirse yeni Melo'muz olur.

Tolga ve Debuchy inşAllah olur.

Eren'den başka forvet almazsak da olur diyenlere katılmıyorum.
Hadi Eren sakatlandı diyelim ne olacak ?
Bence Eren'in dışında bir forvete daha ihtiyacımız var...
 
Riekerink net olarak çok iyi hamleler yapıyor. 2 orta saha ve gol atabilen forvet istiyorum dedi ilk olarak. Umut, Tarık, Olcan ve Endoğan gibi seviyesi düşük, kazancı büyük oyuncuları kadro dışı bıraktı. Şimdi de hazırlık maçlarında dökülen savunmanın sağı için bir oyuncu istemiş. Ayrıca Gökmen Özdemir'in haberine göre -boş haber neredeyse çıkmaz- kadrodan kesilmesini istediği isim Sabri. Debuchy de Janmaat da net olarak işimizi görür hatta şampiyonlar ligi seviyesinde oyuncular. Güzel bir hamle olacak, umarım olur.

Sabri'yi kesen,bu klupten gonderecek teknik direktore taparim ben! Yillar gecse unutulmaz, ferrari ile hava atan,bos beles adam sabri.
 
Ben şunu anlamıyorum yabancı sınırı kalktı biz neden hala türk alıyoruz.

Ayrıca umut donk tarık falan satılamazsa büyük beceriksizlik. Gitmiyorlarsa vereceksin yanlarına bi hoca toprak zeminde çalışacaklar. Çine satabilsek keşke. Maaşlarından kurtulmak lazım.

Yabancı sınırının kalktığını bilmiyor olabilirler :)
 
Saka gibi .. 4M€ bonservis. Serdar Aziz'le Eren'e 8.5 Mio € bonservis ödedik.
Serdar'i almasaydik Semih'le Chedjou oynardi, ve cok saglam bir Forvet alinabilinirdi.
Ah ahhh diyorum.
 
Beklediğimiz gibi pahalı bir transfer oldu, Eren. 3 senede en az 10milyon 450bin euro bağladık. Hadi Ünal Aysal, yerlilere o sözleşmeleri verirken 6 yabancı sınırı vardı, seneye de yabancı sınırını 5'e düşüreceğiz deniyordu, bunlar bu kadar parayı verirken hangi kafadalar? Özellikle Umut, Donk ve Tarık'ın takımda kalması büyük hayal kırıklığı oldu. Saha içine bakarsak geriden gelen 3lüye alan açacak, fiziği çok iyi, hava toplarında iyi, topla iyi, kısaca sakatlanmazsa kaliteli bir oyuncu aldık, hayırlı olsun.

Bu arada bir iddia daha var. Bana göre olduğundan daha iyi gösterilen Chedjou'yu da istemiyormuş Riekerink. Doğru kararlar almaya devam ediyor, stoper dediğin önce savunma yapmalı, diğer kısımlara da katkı sağlarsa eyvallah. I love you HOCAM.
 
Serdar Aziz'e vereceğimiz 4.5 milyon euro ve 3 oyuncu yerine 5 verip Denayer'i almalıydık.
Eren hayırlı olsun.
İnşAllah büyük sakatlıklar yaşamaz ve gerekli katkıyı verir.

Levent Nazifoğlu: "Lucas Leiva için Liverpool ile her konuda anlaştık ve sakatlıklardan dolayı endişeler var. Klopp'u bekliyoruz."

Levent Nazifoğlu: "Umut, Olcan ve Tarık yatarak paramı Galatasaray'dan alayım karakterinde oyuncular değil, en iyi teklifi bekliyorlar." (Güzel ironi)

Levent Nazifoğlu: "Tolga Ciğerci için teklifimizi yaptık ve bekliyoruz. Sağ bek transferi için şu anda bir şey yok ama olabilir."

Levent Nazifoğlu, Eren Derdiyok'tan başka forvet transfer edilmeyeceğini açıkladı.
 
Levent Nazifoğlu, forvet transferi olmayacağını söylüyor. Yani Eren hiç sakatlanmayacak hiç ceza almayacak lig de kupada aslanlar gibi tek forvet olarak oynayacak demek istiyor. Keşke sözleşmeye bunu da ekleselerdi.

Yöneticiliği, kulüp idare etmeyi bırak yönetimde futbolu bilen bir kişi bile olmaması çok acı...!
 
Levent Nazifoğlu, forvet transferi olmayacağını söylüyor. Yani Eren hiç sakatlanmayacak hiç ceza almayacak lig de kupada aslanlar gibi tek forvet olarak oynayacak demek istiyor. Keşke sözleşmeye bunu da ekleselerdi.

Yöneticiliği, kulüp idare etmeyi bırak yönetimde futbolu bilen bir kişi bile olmaması çok acı...!

Kayıp bir sezonda daha iyisine ihtiyaç yok zaten. Seneye işler iyi giderse, taraftarsız ve ilk tam sezonunu oynatacak bir teknik adamla ligi 3. sırada bitiririz. Daha fazlası şu ortamda zor görünüyor. Hele de Avrupa'yı kaybetmiş bir Fenerbahçe ve tek forvet hariç tam kadro ve 2 gün önce kasasına havadan 10 milyon euro konan Beşiktaş var. Zaten bizim takımların hep eldeki bir kuş daldaki iki kuştan iyidir mantalitesi var. Dembele, Cornelius gibi bir risk alana kadar Eren gibi piyangoya gittiler. Yalan yok, Eren benim beğendiğim bir forvet ama şu fiyat eder mi, o tartışılır. Daha fazlasına gerek olduğunu da düşünmüyorum. Tam tersi şu an Bruma-Sinan-Poldi'den hangisi kesilecek de Eren'e yer açılacak diye düşünüyorum. Heralde sezonun genelini Poldi-Eren-Bruma'yla gideriz. Türkiye kupasını 3 kez üst üste kazandık, pek de bir numarası olmadığını gördük, Avrupa kupası zaten yok. Lig için 2 as forvet yeterlidir bence, zaten transfer yapmayı da bilmiyorlar, iyice belimizi doğrultamayız.

En elzem olarak sağbek ve önlibero kaldı artık. Linnes'i seviyorum ama 2 maçta gol yedirince yeniden Sabri 11'ini görmek istemiyorum artık. Oraya ucuzundan, hiçyoktan savunma yapmayı bilen bir adam alsak içim rahatlar. Ama pek tabii en önemlisi önlibero şu anda. Eren, Serdar bir yere kadar da oraya bir Ozan Tufan hamlesi yapılırsa yaygara çıkar camiada. Oraya mutlak işini bilen ama Diarra kadar da sorunlu olmayan bir adam lazım. Leiva bunun için biçilmiş kaftan gözüküyor ama diğer tarafta da sezon içinde toplam 16 maç oynamış Kuba'yı, ŞL'nin ölüm kalım maçında 70 dakika oynatan bir Klopp var. Bilhassa Joe Allen'ı verdikten sonra orta sahayı Emre Can ve sakat Jordan Henderson'a verip Leiva'yı yollar mı, emin değilim. Ne olursa olsun buraya bu takıma seviye atlatacak bir adam şart.
 
Dzemaili 8-10'u yedekleyecek Emrah-Yasin kanatları. Podolski-Eren de ileri ucu. Eren gelince forvet alınmayacağı çok belliydi zaten. Sağ bek oynayabilen bir stoper,Tolga ve orta saha sanırım yeterli olur bu sezon için.
 
Sinanın oynamasını istediğim için eren ve poldi forvet için yeterli ama iyi bir kesici ön libero almazsak çok aksar takım.
 
Dzemaili 8-10'u yedekleyecek Emrah-Yasin kanatları. Podolski-Eren de ileri ucu. Eren gelince forvet alınmayacağı çok belliydi zaten. Sağ bek oynayabilen bir stoper,Tolga ve orta saha sanırım yeterli olur bu sezon için.

Sağ bek oynayabilen stoper: Denayer :)
Keşke gelse kıvırcık saçlı Aslanımız geri :)

Denayer, Leiva ve Tolga gelirse taş gibi kadro oluruz.
Ama ben hâlâ bir forvete daha ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum.
 
Riekerink 2. nester dalgasi yolda deniliyor. Umarim bahsi gecen Sabri efendi basta olmak uzere, Hamit, Dzemaili , Salih ve Donk sutlanir. Emrah'in 1 sene kiraya verilmesi en makulu. Bu Riekerink hic bir antrenorun cesaret edemedigi isleri yapiyor.. Keske Dursun'unu gonderilecekler listesine koysa. Ama koymasina gerek yok, Wesley Sneijder'imiz Dursun'a kapak takmaya devam ediyor hareketleri ile,caliskanligi ile.
 
Maaliyetlerinden bağımsız olarak düşündüğümde Eren ve Serdar yurt içinden alınacak ilk iki isimdir benim gözümde. Ödenen ücretlere bakınca da maali sıkıntımız yok gibi duruyor. Serdar bize değilde sanki bjk ye daha uygundu bize daha uzun chedjouyu tamamlayacak oyuncu gerekirdi bence. Eren ise pivot santrafor eksiğimizi giderecek kalitede bence. Podolski sinan bruma sniejder ve erenli hücum hattı şuan çok iyi duruyor. Leiva da gelirse bir çok eksiğimizi kapatacak bir oyuncu olacaktır. Dzemaliyi gönderip daha uygun alternatif alınması taraftarıyım. Çok kaliteli bir oyuncu ama bizde olmuyor görüşündeyim.
Muhtemel ihtimallerle 11 şuan:
Muslera-linnes-serdar-chedjou-carole-leiva-selçuk-sniejder-podolski-bruma-eren
Yedekler:cenk-hakan-sabri-dzemali?-sinan-emrah-hamit
Kadroda eksik gördüğüm carole nin alternatifsiz olması her ne kadar hakan orda düşünülse de sol bek özelliklerini kaybettiğini düşünüyorum, Chedjou ile serdarın tamamlayıcı olmaması tabi bu oynama alışkanlığı ile aşılabilir ama ben tip olarak birbirlerini tamamlamadıklarını düşünüyorum ama burada direk oynayabilecek belki 11 oynayacak hakanın olması büyük avantaj. Sağda çok eksik kalıyoruz. Ben linnesi beğeniyorum ama o adaptasyonu sağlayamadı ve onun tarzında kullanmıyoruz. Linnes molde maçlarında nerdeyse açık gibi oynuyordu ve takımı onu kullanmıyordu biz sola yaslı oynuyoruz neredeyse sinan ve linnesi de kullanmıyoruz. Savunma yönü eksik olsa da hücumda göründüğü halinden bence çok daha iyi bir bek.
Bir başka sıkıntı ise benim görüşüm orta sahada durağan kalmak. Leiva Selçuk sniejder top taşıyan oyuncular değil. Melo ilk sene bunu müthiş yapıyordu topla veya topsuz savunma arasına koşu. Lass gelseydi bunu bir nebze çözebilirdik delaney johansende bu tarz isimlerdi. Tabi henüz Leiva da olmadı. Onun dışında ben bir iki alternatifle artı destekle bu takımın şampiyon olabileceğini düşünüyorum Avrupanın da olmadığı sezonda. Yönetime yapılan protesto ile takıma yapılan karışmaması en büyük dileğim. Görüşlerim biraz uzun oldu kusura bakmayın. Hayırlı forumlar.
 

Üst