Yüce kişi muhterem insan değerli şahsiyet Jan Olde Riekerink hocam her hamlesiyle benim umutlarımı yeşertiyor.
Riekerink net olarak çok iyi hamleler yapıyor. 2 orta saha ve gol atabilen forvet istiyorum dedi ilk olarak. Umut, Tarık, Olcan ve Endoğan gibi seviyesi düşük, kazancı büyük oyuncuları kadro dışı bıraktı. Şimdi de hazırlık maçlarında dökülen savunmanın sağı için bir oyuncu istemiş. Ayrıca Gökmen Özdemir'in haberine göre -boş haber neredeyse çıkmaz- kadrodan kesilmesini istediği isim Sabri. Debuchy de Janmaat da net olarak işimizi görür hatta şampiyonlar ligi seviyesinde oyuncular. Güzel bir hamle olacak, umarım olur.
Ben şunu anlamıyorum yabancı sınırı kalktı biz neden hala türk alıyoruz.
Ayrıca umut donk tarık falan satılamazsa büyük beceriksizlik. Gitmiyorlarsa vereceksin yanlarına bi hoca toprak zeminde çalışacaklar. Çine satabilsek keşke. Maaşlarından kurtulmak lazım.
Levent Nazifoğlu, forvet transferi olmayacağını söylüyor. Yani Eren hiç sakatlanmayacak hiç ceza almayacak lig de kupada aslanlar gibi tek forvet olarak oynayacak demek istiyor. Keşke sözleşmeye bunu da ekleselerdi.
Yöneticiliği, kulüp idare etmeyi bırak yönetimde futbolu bilen bir kişi bile olmaması çok acı...!
Dzemaili 8-10'u yedekleyecek Emrah-Yasin kanatları. Podolski-Eren de ileri ucu. Eren gelince forvet alınmayacağı çok belliydi zaten. Sağ bek oynayabilen bir stoper,Tolga ve orta saha sanırım yeterli olur bu sezon için.