Dün oynadığımız futbol 8-9. sıra arasında "takılan", ununu eleyip eleğini asmış takımların futboluydu. Gözlerime inanamadım, maçı izlerken öfkeden deliye döndüm. Haydi kötü futbolu geçtim, bu kadar mı "rahat" olunur son 5 maça girilmişken? Bu kadar mı berbat mücadele edilir (daha doğrusu edilmez)? Ne çalıştırıyor Fatih Terim bu takıma? Kadro yetersiz diyelim (ki o kadar da değil), mücadele etmelerini de mi salık veremiyor artık? Şampiyonluğu geçtim, milyonlarca liralık kazanım söz konusu, kulüp için bir "çıkış yolu" ve "derin bir nefes" demek bu sezonki şampiyonluk. Zaten tek kulvar kalmış elde. Hiçbir şey çalışmadınız mı?! Mücadele etmeniz gerekliliğinin de mi farkına varamadınız?!
Galibiyet geldiği için herkes "keyfi yerinde" pozlarında ama kimsenin içi rahat değil. Çoğu kimse kendine itiraf edemiyor ama Fatih Terim'in bu takıma hiçbir şey kazandıramadığını (Allahaşkına 'ama Donk ama Sinan' demeyin. Mariano'nun, Maicon'un, Belhanda'nın, Feghouli'nin, Yasin'in yaşadığı düşüş çok çok daha büyük. Teraziye koyduğumuzda eksiler çok daha ağır basıyor) çoğu kimse görüyor. Bununla birlikte, ne basında ne taraftar arasında (ve de belli ki ne de teknik yönetimde) kimse gerçekleri konuşmak istemiyor. Sonumuz hayrolsun.
Beşiktaş vasat ile iyi arasında mekik dokurken (daha çok vasat bir görüntüdeler), biz ise vasat ile kötü arasında gidip geliyoruz. Saha avantajı bizde, umarım bunu skora da yansıtırız.