Bunun videoları var ama. Şenol Güneş in kafasında birşey yok görünüyor, kendini yere atıp sonra içeride gayet sağlam yürümeye devam ediyor. Dileyen olursa özelden mesajlaşıp whatsapp ile gönderebilirim.
Yaptığı hiçbir şey masum değil, iyi niyetli değil. Hepsi samimiyetsiz, 3-4 sene önce Trabzonda Emreye seyirciyi tahrik etmemek için sen korner atma diyen adamın (ki sonrasında Emre kullanmadı o korneri ve bunu destekleyen basın görevlileri de vardı) bu sene Quaresmayı ve Caneri göndermesi tamamen iki yüzlülüktür (Bence isteyen oyuncu atar korneri, benim altını çizmek istediğim, aynı kişinin aynı olaylara işine geldiği gibi baktığı)
Sonuçta ne olursa olsun yapılan gerizekalılık, akılsızlık, terbiyesizlik, herşeyin ötesinde de suçtur ve cezası mutlaka olmalıdır.
Diğer taraftan da kendi kararını verip kimseden onay almadan çekip gitmek de yanlış bir uygulama, bundan sona dileyen, işine gelen yaralandım diyip kimseden onay almadan gidebilecek demektir eğer bunlar karşılıksız bırakılırsa.
Muhtemelen gülen, dalga geçen olur bu yazacaklarımla ilgili ama bence adil ceza, Beşiktaşın hükmen yenik sayılması ve gelecek sene için de ceza alması, bizimde ligde ve kupada geçerli olacak şekilde seyircisiz oynama cezası almamız olur. Ve tabi her iki kulübünde para cezası alması..
Yorumunuzdan hiçbir şey anlamadım. Yine de açıklama nezaketini göstereyim daha rahat anlamanız için: Fenerbahçe camiasının genel olaylar karşısındaki tutumunu saçma buluyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ayhan Bey bunları hakikaten inanarak mı söylüyorsunuz? Prof.Doktor açıklama yapıyor, 65 yaşında adamın kafasında 5 dikiş var ve hala birşey yok diyorsanız, sizinle bunları tartışmayalım, size de soruyorum aynı soruyu, sizin kriteriniz nedir FB stadında, insanların ölmesi mi?
Yaşınız da müsait Şenol Güneş'in adamlığını bilmeniz lazım. Ya da fanatiklik sizin de gözünüzü kapatmış. BJK'lerin ceza almasını gerektirecek tek husus taraftarla dalaşmalarıdır. Bence de büyük bir hatadır. Ama hakemin maçı tatil ettiği gayet açıktır. Bunu da görmüyor sunuz?
Engin bey, haklısınız belkide, objektif bakamıyor olabilirim. Geçmişte yaşanan birçok olay için sizinle aynı görüşte olduğumu söyleyebilirim. Misafir takım tribünlerine bırakılan pislikler, amatör branşlarda yapılan vandallıklar, zorbalıklar... Tek tek isim yazmak istemiyorum, ama yönetimde sevdiğim fazla kimse yok. Sevilecek olanların hepsi birer ikişer etkisizleştirildi.
Şenol Güneş konusunda, ülkemizdeki her konuda olduğu gibi, farklı kaynakların farklı açıklamaları var. Siz bir taraftan bilgi edinmişsiniz, ben de diğerinden edindim. İkimizde karşı tarafa fazla güvenmiyoruz. Bu durumda en güzeli konuyu fazla uzatmamak. Kendisi pek sevip filozof, centilmen vs kategorilerine koyabileceğim birisi değildir. Burada da çokça dile getirildi kendi aleyhine karar oldumu nasıl davrandığı, kendi lehine oldumu nasıl davrandığı.
Maç ile ilgili benim görüşü belirttiğim gibi olaylar cezasız kalmamalı, ama Bjk da sahadan kurallara aykırı çekildi, bu da cezasız kalmamalı.
Verilen karar da çok saçma.
Sent from my iPad using Tapatalk