Yok artık..Fenerbahçe için Guduric'in yerine Shved düşünülüyormuş.
Uçuş sezonu başlamış.
Yok artık..Fenerbahçe için Guduric'in yerine Shved düşünülüyormuş.
Yabancılardan kontratı devam eden yok, bir tek Adas Juskevicius'un opsiyonu vardı o da kullanılmayacak diye biliyorum.
Micic-Efes anlaşmış deniyor.Bu transferden benim anladıgım Henry olmuyor.Alabilirlerse Wilbekin-Micic-Bugrahan çok iyi guard rotasyonu olabilir.Tabi Micic yerine Aaron Jackson geri döndürebilse muazzam hamle olurdu.
Efes'in yapacağı en iyi hamle; David Blatt ile uzun süreli bir anlaşma imzalayıp ona gerekli bütçe ve desteği sağlamak ve sonra arkasına yaslanmak olurdu. Obradovic'i devirecek potansiyel var Blatt'ta. EL ve ligde favori olabilirlerdi bu hamleyle.
Zamanında yapmadı mı Efes bunu zaten ?
Zamanında Ataman'ı da denemişlerdi. Şu an Avrupa piyasasında Blatt'tan iyi koç bulmak zor.
Zamanında yapmadı mı Efes bunu zaten ?
Ergin hoca ile ne ilgisi var anlamadım bunun, bu forumda da her konu Ergin hocaya geliyor arkadaş. Adam ayrıldı takımdan hala onu tartışıyoruz. Sadece o dediğinizi zamanında Efes harfi harfine yapmıştı zaten onu belirttim. Hem Ergin hocanın efes'le başarıları, şampiyonlukları, F4 oynatması vs. var. Öbürü İvkovic gibi tutmadı maalesef. Yoksa dediğiniz gibi şu an avrupada Obra'dan sonra Blatt gelir. Hatta Nba'de bile piyasası olan bir hoca. Hocanın kalitesini kimse tartışmıyor.
Sadece örnek verdim Ataman tartıştığımız falan yok. Sizin verdiğiniz tepki saçma olmuş. Daha önce denendi diye bir daha denenemez mi? Blatt Avrupanın en iyilerinden. Efes onu getirse dediğim gibi doğuş hegomonyasına son verebilir.
Madem bu kadar kolay, iki sezondur niye veremedi? Üstelik ilk yılında Fenerbahçe Doğuş kimi istediyse daha fazlasını verip aldılar, sonuç yarı finalde maç bile alamadı.
Aynen o zaman verseymiş niye verememiş ?
Bir de ne kolay tartıştığın kişinin fikrini kendi kendine saçma ilan etmek. Saçma konuşuyorum çünkü sen öyle diyorsun. Evet. Haklısın.
Buducnost VOLI Podgorica
FC Bayern Munich
Olympiacos Piraeus
Panathinaikos Superfoods Athens
Maccabi FOX Tel Aviv
AX Armani Exchange Olimpia Milan
Zalgiris Kaunas
CSKA Moscow
Khimki Moscow Region
FC Barcelona Lassa
KIROLBET Baskonia Vitoria Gasteiz
Real Madrid
Herbalife Gran Canaria
Anadolu Efes Istanbul
Fenerbahce Istanbul
Darussafaka Istanbul
EL sitesindeki lige katılacak takım listesinde FB ve Daçka'nın isim sponsoru yok görünüyor. Doğuş Grubu'nun basketboldan çekilmesi kesinleşmiş demek ki.
ECA Board reviews commercial strategy, approves 2018-19 competitions team list - News - Welcome to EUROLEAGUE BASKETBALL
Benim okuduğum haberlerde kesin bir durum yoktu. Görüşülecek falan diyordu.Zaten kesinleşmişti, hem Aziz Yıldırım hemde Ali Koç açıkladı bunu. Darüşşafaka'dan isim sponsorluğunu çekselerde geçen yıl destek vermişlerdi, bu yıl tamamen çekildiler, hatta geçen şöyle bir habere rastladım...
https://twitter.com/***************************************/status/1008726418656768001?s=19