4 kasımda yazmıştım Teodosic'le ilgili,Campazzo ve Llull varken Real almaz gibime gidiyor,Olympiakos'a tam uygun olur bence hem Spanoulis bırakınca bayrağı Teodosic alır,bakalım neler olacak- Milano bu sezon gerçekten iyi,bu sefer olmuş galiba,Nedovic yokken bile iyi galibiyetler alıyorlar.Guaditis benim sevdiğim tarz bir oyuncu,pota altında fizik güce dayalı oyun oynuyor,mücadele ediyor,hücum ribauntlarını topluyor,sık sık faul çizgisine geliyor,genel olarak güzel bir takımlar
- FB iyi görünmüyor ama sezonun başındayız,yine form tutacaklardır,Errick Green'in performansı çok önemli onlar için.
* Teodosic pek süre alamıyor Nba'de keşke euroleague geri dönse,Olympiakos için çok iyi olur mesela
Bu sene bence alanın elinde patlar Teodosic. Çok formda olduğunu düşünmüyorum.Teodosic NBA’den ayrılacağını Clippers’a bildirmiş. Şimdi kartlar yeniden dağıtılabilir Avrupa’da. Madrid o bölgeyi Llull-Teo ile geçmek isteyebilir. Ki bence Madrid alırsa şampiyonluk için çok ağır basmış olur.
Brandon Paul Olympiacosa gelirse Teodosici almazlar. Teodosic Fenere gidebilir.Bir dönem ülkemizde Anadolu Efes forması giyen Brandon Paul, Olympiacos ile olan temaslarını sıklaştırdı. (@Carchia)
Brandon Paul Olympiacosa gelirse Teodosici almazlar. Teodosic Fenere gidebilir.
Bayca Beycigim Teodisicin gidecegi en son takim Hocasi Obradovic olan takimdir. Gecmisi bilemem ama simdinin Teodosici ile Obranin anlasabilmesi imkansiz oglu imkansiz. Obra daha cok gelisime musait ve azar isitse bile onemsemeyen oyunculari sistemine adapte ediyor.