Arkadaşlar bugün Ozan Korkut ekibinden çok sevdiğim bir abimle görüşüp Ozan ve Naci beylerin basketbola destek vermelerini rica ettim fakat Mustafa Cengiz yönetimine güvenmiyorlar. Şubenin anahtarını verecek pozisyon istiyor onlarda çünkü bu iş birliği Mustafa Başkan parayı biz koymamıza rağmen bizim üstümüzden prim yaptırır düşüncesi hakim. Ayrıca Naci bey yeni bir iş girişimi içindeymiş. Vakit olarak kısıtlı durumda yani... Danışman olsa bile yeter ama yok diyorlar...
Bugün ki Ünal Aysal demeci ile alakalı bir şeyler söylemek istiyorum. Kesinlikle böyle bir söz vermemiş. 3 gün sonra camiadan isimlerle yemek yiyecek planda değişiklik olmazsa. Kesinlikle bu vaziyette destek vermeyeceğini düşünüyorum ayrıca da şubede bu vaziyet olmasa Fatih Terim hocamızla araları oldukça gergin bu sebepten bile bu durumda hamle yapmaz...
Bugün ki Ünal Aysal demeci ile alakalı bir şeyler söylemek istiyorum. Kesinlikle böyle bir söz vermemiş. 3 gün sonra camiadan isimlerle yemek yiyecek planda değişiklik olmazsa. Kesinlikle bu vaziyette destek vermeyeceğini düşünüyorum ayrıca da şubede bu vaziyet olmasa Fatih Terim hocamızla araları oldukça gergin bu sebepten bile bu durumda hamle yapmaz...