Simdi olasi kume dusme mucadelesinde durumlar nedir ne degildir diye baktim. Direkt olarak rakiplerimiz Trabzonspor, Afyon Belediye ve Usak Belediye ile bariz sekilde kumede kalma mucadelesi verecegiz gibi duruyor, Diger takimlarin yaptiklari transferlerle lige asilacaklari gozukuyor.
Trabzonspor - 1 kurus dahi para harcamak istemiyorlar, kaldi ki ligden cekilmelerini bekliyorum. Dusuk bir ihtimal degil.
Afyon Belediye - Lige yeni gelmis olsa dahi, cok fazla butcelerinin olmadigi asikar ve kumede kalmayi ualasabilecekleri bir hedef olarak goruyor olabilirler.
Usak Belediye - Ne durumda olduklarini cok iyi bilmiyorum. Sanirim borc icinde yuzuyorlar Trabzonspor gibi, Belki bazilari nicin bu cileyi cekiyoruz der gibiler. Ligden cekilmesini bekliyorum.
Durum bu arkadaslar, Kumede kalma adina yarisacagimiz takimlar bir mucize olmazsa bu 3 takim. Digerlerinin kadrolarina bakinca ruhum daraldi.
IBB
Buyukcekmece
Gaziantep
Bahcesehir
Yaptiklari tranferlerle Play-off hedefler gibiler. Geriye kalan 8 takimi yazmaya hic gerek yok sanirim.
Durumun ciddiyetini anlamayanlar olabilir ama ne yazik ki % 25 kume dusme ihtimalimiz soz konusu. Bunun aksini dusunen hayal dunyasinda yasiyordur bana gore!
Not: Bu % 25 ihtimal bahsettigim 3 takimin yapacaklari hamlelere gore azalip artacaktir. Tabi ki bizim yapacagimiz hamlelerde bu orani degistirecektir.