Iyi oyuncu, baska takim daha istekliymis, insallah gelir tatmin eder bilen kisileri.
4 numara transferi ne durumda? Hoca birden fazla rookie istiyor mu? Eğer 5 numara rookie olursa 4 numaranın da rookie olması ilginç olur.
Iyi oyuncu, baska takim daha istekliymis, insallah gelir tatmin eder bilen kisileri.
Webster-Klobucar-Hollis Thompson-Jarrod Jones-Henry Sims(Cameron Oliver) yeterli olur. Beni salona çeker en azından
Brandon Paul çok mu yüksek kaçar bize?
Mustafa Cengiz'in sirketinin adı ne ? Google'a bakmadan söyleyebilir misin ?
Zu Fenerbahçe Arçelik.
4 numara transferi ne durumda? Hoca birden fazla rookie istiyor mu? Eğer 5 numara rookie olursa 4 numaranın da rookie olması ilginç olur.
Avrupali aliriz oraya sutu iyi olan, para problemi yasama ihtimalimizi dusununce herkesi Abd’li almanin o tarz sikintilari da var.
Avrupali aliriz oraya sutu iyi olan, para problemi yasama ihtimalimizi dusununce herkesi Abd’li almanin o tarz sikintilari da var.
Onceden de yazdim 7-10 arasi bitiririz, takim kimyasi saglanirsa 5-6 olabilir hadi basari kistasin ne Klobucar’i begeniyorum ama Crocker tarzi oyuncuyu tercih ederdim.
İlk 8 şu yönetimde benim başarı kıstasımdır abi.
Sen öyle diyorsan öyledir.
Umarım yönetim ve takım seni yanıltmaz
Klobucar bence atanamamış Preldzic'tir
Niyet yok abi niyet. İnsanların problemi burda.Neden anlatamıyoruz ben bunu anlamıyorum. Küme düşmedik de 10. olduk, 9.olduk diyelim başarılı mı olmuş olacağız? O kadar çok fırsat transferini kaçırdık. İnsanlar yönetime yardımcı olmak için 1000 tane çözüm yolu sunuyor. Adamlar duyarsız. Sinir yapıyor bu insanlarda. Bunu neden anlamak istemiyorsunuz ısrarla ya.
Bonservisinden kar edilip, gelecek yılın bütçesinin bir bölümünü çıkartabilecek potansiyelde oyuncular kaçıyor. Evet Galatasaray küme düşme adayı olmayacak ama bu zihniyetiyle çoktan kümeye düştü bile Galatasaray. Yani 8. olalım hesabına mı girelim burda. Olympiakos deplasmanına acaba yener miyiz diye, ilk Euroleague senesinde oyuncuları final four inancıyla sabahın köründe havaalanında uğurlamış insanlar, Her ne kadar inanmasak da Ergin Ataman'ın hedef final four sözüne acaba olur mu diyen insanlar burdakiler. "Küme düşmeyeceğiz, play off yaparız. boşuna eleştiriyorsunuz" argümanıyla geliyorsunuz. Komik bu yani.