Bazen bir eksik her şeyi berbat ediyor. Takım aslında iyi yolda ama bir iki küçük eksik var tamamlanabilse keşke
Okben i bu kadar neden beğeniyorsunuz gerçekten anlayamıyorum. Çok daha iyi yerliler var Banvitde, Tofaşda.Klobucar yerine Okben'i alıp guard pozisyonuna da net bir guard transferi yapsak her şey o kadar güzel olacak ki...
Okben i bu kadar neden beğeniyorsunuz gerçekten anlayamıyorum. Çok daha iyi yerliler var Banvitde, Tofaşda.
Abi duyduğun ismi bizle de paylaşsanMaaslarin odenmesinde bile zaman zaman problem varken Klobucar’dan cikma dusuncesi gerceklesir mi bilmiyorum ama oyle bir istek varmis, yerine de organizator tam bir PG bakiyorlar, benim duydugum isim Avrupa Kupalari’nda olmayan bir takimda oynadigi icin gelmeyi kabul eder diye tahmin ediyorum diger konulari cozebilirsek, yonetime guvenemiyoruz malum... Eskiden Euroleague de oynamis bir isim kendisi. Webster’in ihtiyaci bu tarz bir oyuncu bana kalirsa, oyuna yon verebilen bir guard lazim mutlaka.
Jordan Theodore geldi de bir de begenmiyoruz Yahu su an gelsin havalara ucarim. Elestirecegiz derken gulumsetmeyin insanlari
Tabi ki begenmek zorunda degilsiniz lakin genel gecer kural diye bir tabir var. Takima katkisi olacagindan benim suphem yok. Cogunlugunda yoktur. En azindan oyle dusunuyorum.Niye beğenmek zorunda mıyız?
İstatiksel bağlamda tabi ki katkısı olacak kimse kötü oyuncu demiyor Webster’i savunmada saklayacak yarı sahada takımı yöneten birini arayıp isim olarak Theodore denilirse istenilmemesi de doğal pek tabi,Tabi ki begenmek zorunda degilsiniz lakin genel gecer kural diye bir tabir var. Takima katkisi olacagindan benim suphem yok. Cogunlugunda yoktur. En azindan oyle dusunuyorum.