Sizin bu kafa iyi kafa değil! Gladyatörler birbirini parçalasın, aslanlara yem olsun zevkimize bakalım kafası bu! Bir kere geçmiş tecrübelerden de bilindiği gibi salgın durumlarının en büyük patlamaları bu tip çok sayılı toplanmalarda oluyor. Normal şartlarda tedavi edilebilecek hastalar doktor ve yatak eksikliğinden yeterli müdahale edilemeyip ölüm oranlarını arttıracak sayıda yitip gidiyorlar. Tabi sağlık çalışanlarının virüsle enfekte olma durumlarının çokluğunu saymıyorum bile.
Denebilirki o vakit seyircisiz oynansın ve gladyatörler birbirlerinin kafasını koparırken çerezlerimizi avuç avuç yiyelim. Ancak NBA'deki GOBERT örneğinde göründüğü gibi bu oyuncular 14 günlük virüsün kendini belli etmediği kuluçla evresinde en az 5-6 maç yapıp bu virüsü başkalarına ve o başkaları da bambaşka maçlardaki oyunculara, teknik heyete, gazetecilere, görevlilere, taraftarlara bulaştırıyorlar. Şimdi adı açıklanmasa da T.THOMPKINS olduğu söylenen Real Madrid'li oyuncuda da görüldü. Kim bilir kaç kişiye bulaştırdı bu oyuncu ve maçlar devam etse o kişiler de bu virüsü başkalarına bulaştırma olanağına daha fazla ulaşacaklardı.
Son olarak yapmış olduğunuz bu en iyimser haliyle cahillik ama bana kalırsa duyarsızlığın, bencilliğin akıp gittiği görüşlerle dolu mesajlarınız nedeniyle sizleri ve bu mesajları beğenenleri kınıyor; forum kuralları çerçevesinde bu bencillikler dizisinin ceza karşılığı olmayacağını bilmeme rağmen sizi temsili olarak rapor ediyorum.