Fark 30 a gelmiş, İhsan hoca “Ulanovas’ın da bugün henüz sayı atamadığını söyleyelim” diyor, şaka gibi.
Saras çok iyi çalışmış dersine. Sadece şut seçimi olarak değil savunmada da enerjileri çok yüksek ve istekliler. Tabi fenerin eurocup kadrosunun da etkisi var bu skorda.
Kasmadan 42 fark attılar...
Ergin hocam çok büyüksün.. Onlarca eksiğe rağmen Larkinsiz, fb yi ezen takıma basketbol dersi verdiğin için. Sana zamanında istifa diyenlerin yüzü her sene aşağılarda.
Vasat coachluk yapanların Macon'ı da 35 sayı atan oyuncu konumuna getirdiğini görmek isterdik. El insaf diyorum. Larkin, Dunston, Sertac yok, Pleiss yok, mac başı Beabouis sakatlanıyor ve show yapan 3 sene önceye kadar Tofaş oyuncusu olan Micic oluyor. Pivotsuz deplasmanda Panayı yenen Efes'i yetersiz coachlar dün iyi izleyip biraz olsun utanmışlardır(Pivotsuz nasıl B, C planı olabiliyor bir takımın goruyoruz ) Ergin hocanın Efesi(hazırlık maçı dahil) ile Bugune kadar sayısız mac yapan, genelde fark yiyen ve tam tamına Ergin hocaya karşı 0 galibiyet alanların haklı çıkma hakkı yok. Larkinpilsen diyenler,MicicPilsen desin bugun...Micic olmassa Efes Erten Gaziler,Doguslarla macı kazanır Ergin hoca ile. Son olarak dunku kadronun basında bir onceki Galatasaray coachu olsa Pana en az 15 fark atmıstı net!Micic, kariyer gecesi yaşadı hücumda. Yoksa görürdüm Ergin hocanı.
Micic, kariyer gecesi yaşadı hücumda. Yoksa görürdüm Ergin hocanı.
Efes'in o eksik denen kadrosu zaten El takımlarının çoğundan kat kat üstün. Pivotsuz oynadı denmiş. Tibor Pleis, Singleton, Moerman bostan korkuluğu muydu?
Ataman = lider oyun kurucu. Başarısının tek anahtarı.
Eleştiriye ne kapalısınız be gençler. Aynen kendisi çıkıp oynasın.