Yumurta kapıya dayanınca Saras Gasol’ü oynatmaya başlamış.
Maç sonu daha da fena hem kendi akılları durdu hem ekran başındakilerin ama maçı aldılar. Loserlık konusunda Milano da Efes de Barça da kitap yazdı ama saha avantajı ve oyuncu kalitesi farkıyla bir şekilde F4'e kalmayı başardılar.Milano lütfen Allah aşkına defol git ya sen harbi LOSER kelimesinin sözlükteki karşılığısın cümle alemin beynini yaktılar yine
Milano lütfen Allah aşkına defol git ya sen harbi LOSER kelimesinin sözlükteki karşılığısın cümle alemin beynini yaktılar yine
Ah Bayern ah Zenit... Yani 2.maçı Zenit alıp 0-2 yapmak üzereydi son saniyede hücumu değerlendiremediler. 0-2 olsaydı Zenit en kötü 3-1 geçerdi bu seriyi kendi evinde bitirirdi mutlaka.
Bayern de dün şu sevimsiz Baldwin olmasa tarihin en ilginç ivmesini son 30 saniyede kazanmıştı. Milano resmen havlu atmıştı. Vurup alacaklardı maçı.
Messina da ne kadar overrated koç olduğunu gösterdi. Şu 2 eşleşme de kendileriyle değil, rakibin vermesiyle kazanılmış mucize iki F4 bileti.
Bilmişim yılın beşiniPangos
Micic
Lucic
Mirotic
Tavares
Normal sezon performanslarını da düşündüm.
Yani olayın başında tabiki hepimizin bildiği üzere sevmek yatıyor. Bizim kulüpte yıllardır amatör branşları seven bir Başkan yahut yönetici göremedim ben.
Bizim kulüpte yıllardır amatör branşları seven bir Başkan yahut yönetici göremedim ben.