Biz 2 tane yabancı aldık diye biliyorum ama ikisini de sahada göremiyoruz. işe yaramayacak yabancı oyuncu neden alınır ki ?
Biz 2 tane yabancı aldık diye biliyorum ama ikisini de sahada göremiyoruz. işe yaramayacak yabancı oyuncu neden alınır ki ?
Biri genç diğeri Uriarte. Onunla da yollar ayrıldı zaten niye transfer edildiğini bile anlamadım sakattı adam.
Spor Toto'yu 3-2 yendik bu arada.
-Ligin normal sezonunu 3. sırada bitirecek gibi duruyoruz. ziraat bankası arslanın takıma katılmasıyla birlikte ligin şuan favorisi, fenerbahçe'de bir adım önümüzde bizim. transfer yapmazsak şampiyonluk ve şampiyonlar ligi hayal olur bu senede.
- bir eleştiride selçuk abiye gelsin. ortaları çok kötü kullanıyor ve bazen öyle paslar veriyor ki, kendisinin yaptığı hatalara set gidiyor. emre vahit 1 hafta önce milli takımda arslanla oynayınca müthiş maçlar çıkarmıştı, bugün selçuk abi ile oynayınca yine hücumda çok hata yaptı. pasör sorununu seneye kesin çözmeliyiz.
Erkek voleybol takımına kadın basketbol takımına yapılan transferler gibi nokta atışı yapılırsa güzel şeyler olacak gibi.
Okan Böke transfer yapacağız ama büyük isim kovalıyoruz tarzında bi şey demişti. Kazinski denmiş ama pek göremedim internette. Yasin de yokken Play Off'lara kadar oyuncu getirmek lazım Torres iyi ama büyük maçlarda sıkışıyoruz ekstra bir katkı bulamayınca ve hücum hep tek düze yerden oluyor geçen seneki Venno gibi.
Kübadan getirilen serreno dediğinizFurkan yanlışım varsa düzelt birde gelecek oyuncuyu kulübe maliyeti olmadan getireceğiz gibi bir şey demişti.
Furkan yanlışım varsa düzelt birde gelecek oyuncuyu kulübe maliyeti olmadan getireceğiz gibi bir şey demişti.
böyle bir şey yazmış heralde yakındır bir transfer. O olayı tam bilmiyorum abi.
Youtube da bir yayına katılmıştı orada Koshaleva kulübe sıfır maliyetle erkek takımına yapılacak transferinde aynı şekilde olacağını söylemişti. Birde dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama son dönemler de voleybol şubesine gelen yöneticiler işlerini düzgün yapıyorlar ama bu özeverili çalışma basketbol ve ne kadar bütçe ve giderler daha fazla olsa da futbolda olmuyor maalesef.