Aralarının iyi ya da kötü olması önemli değil. Benim takıldığım nokta şu: Neden her başkan adayının vaadi ''Fatih Terim'' oluyor ? Yukarıda diğer arkadaşın söylediği gibi çıkıp : ''Projeler şunlar, futbol, basketbol, voleybol branşlarında düşündüğümüz isimler veya planlarımız bütçelerimiz şu doğrultuda olacak. Gerekli planlama ve ayarlamaları da yaptık'' vs gibi bir açıklama yerine ana plan Fatih Terim oluyor hep ? Ya ben artık şunu duymak istemiyorum ''fenerasyon kötü, zemin kötü, etrafımız düşman dolu, hakemler art niyetli'' . Ya sen kendine dönüp bakacaksın öyle. Yazıktır, ben liseye gidiyordum en son Galatasaray şahlanıp her branşta rakiplerini ezdiğinde. Ben üniversiteyi bitirdim meslek sahibi oldum kaç yaşına geldim ama hala Fatih Terim'den öte bir proje göremedim. Futbolu da pek umursamıyorum. Bana çıkıp desin ki; başta basketbol olmak üzere her branşta Galatasaray isminin ve markasının hak ettiği değeri yeniden yücelteceğiz. Plan projelerimiz de hazır, hayata geçireceğiz. Bu bile kâfi benim için.
O diğer yazılanları da yıllardır okuyoruz, ne kadarı gerçekleşti ? Araya serpiştirilen birkaç süslü, teknik vaatler. Geçin bu işleri abi. Fatih Terim'e sarılan başkanlığı alıyor. Düz mantık her aday.