Tai Webster Galatasaray'dan ayrılarak ülkesine döndü. (Basket Servisi)
Alex Poythress Zenit ile sözleşme imzalamaya çok yakın. (Home of Glory)
TAI basketbolun Belhandasiydi benim gözumde iyi olmus.Senede 2 ,3 mac iyi oynicak oda hangisine denk gelirse aman aman yolu acik olsun.Tai Webster Galatasaray'dan ayrılarak ülkesine döndü. (Basket Servisi)
Yönetim ne zaman dik durmus ?Arz-talep meselesi fakat iş koçta değil taraftarda bitiyor bence. Futboldaki gibi basketbolda baskı oluşturamıyoruz maalesef, özellikle sosyal medyada. Elimiz güçlü olsa yönetimi en azından sponsorlar bulma, bütçeyi arttırma konularında zorlayabilirdik. Yönetime kalsa asgarî ücret ayırırlar şubeye, gereken tepki de olmayınca işlerine geliyor tabii. Bence Ertuğrul Hoca sesini çıkarsa, onu da gönderip yerine üç kuruşa razı birini bulurlar.
Aynen eleştirmiş olmak için eleştiriyorum, hatta eleştirilecek bir şey yok, ben eleştirmek için özel çaba sarfediyorum. Şubeden koçtan yönetimden vs memnunsanız aynen devam edin arkadaşlar.Bende polemik yaratmak istemiyorum ama bu talepkar koçlar kim çok merak ediyorum? Bazen sadece eleştirmiş olmak için eleştiriyoruz.
Aynen eleştirmiş olmak için eleştiriyorum, hatta eleştirilecek bir şey yok, ben eleştirmek için özel çaba sarfediyorum. Şubeden koçtan yönetimden vs memnunsanız aynen devam edin arkadaşlar.
hangi koçlar varken hangi bütçeler olduğuna bakarsan talepkar koçlar kimler zaten ortaya çıkacaktır. Bu yönetimin Ertuğrul Erdoğan ile çalışma sebebi de budur büyük ihtimalle. Habire bütçe düşürüyorlar bizimkinden ses yok.
Büyük bütçelerin nispeten düşmesiyle küçük bütçelerin her sezon biraz daha düşüp kuşa çevirilmesi aynı şey değil. Evet ekonomik kriz var 30 milyon euro’luk bütçeyi 20’ye düşürebilirsin ama zaten 2 milyon dolar civarında olan bütçeyi sürekli düşürmek iyi niyetli şeyler değil. İşte o tam olarak krizi pandemiyi vs bahane etmek oluyorGenel değil ama bütçe üzerinden eleştirmek sadece eleştirmiş olmak oluyor?
Yine soruyorum kim mesela? Tofaş bütçe düşürürken Orhun Ene diyememis onu geçtim.
Darüşşafaka ile Selçuk Ernak da diyememis. Onu da geçelim
Karşıyaka bütçesini bilmiyorum ama Ufuk Sarıca da böyle bir şey demez.
Diyorum yine "mevcut" durumda kim demiş böyle bir şey? Gerçekçi olmayan eleştiriler sadece eleştiri yapmış olmak adına oluyor. Onun dışında ki eleştirilerine katilmayabilirim ama saygı duyarım. Çünkü bir altyapısı hatta gerçeklik payı var.
En fazla 6ya indi ve 6da gayet iyi bir bütçeydi ve Eurocup şampiyonu olundu. Algı oyunlarına filan hiç gerek yok. Memnunsanız takılın kardeşim. Ertuğrul hocanız da sizin olsun şube de sizin olsun. Orhun ene aynı şartlarda senin koçundan daha fazla başarılı olurdu Galatasaray’da ve taraftarla da daha iyi bir bütünleşme gerçekleştirirdi. Ama olmasa bile en azından denemediğimiz bir opsiyona şans vermiş olurduk. Ertuğrul Erdoğan’dan kendi adıma memnun değilim sonuna kadar da eleştircem ama öyle bir savunuyorsun ki overdose, Ertuğrul Erdoğan da babanın oğlu değil sonuçta.12’den 6’ya indi? Yani diyorsunuz Orhun Ene’yi getirelim orda da bütçe düşmüş. Biz şu an 2+2=4 ve 2x2=4 olmasını tartışıyoruz bence