Yapacağımız kısa transferinden çok uzun transferlerimizin bu sene tavanımızı belirleyeceğini düşünüyorum.Keşke Poythress'i bir sene daha tutabilme şansımız olsaydı. İzlerken çok keyif alırdım doyamadan gitti.
Afyon'daki kısayı demek istiyordum, şimdi baktım da Jordan değil Jordon'muş onun adıCrawford Kuban ile anlaştı zaten. Kendisi ball handler iki numaradır bir çıkmaz ondan. O yüzden ihtimali yoktu hiç. Golden da hocanın isteyeceği bi topçu değil ona da ihtimal vermiyorum.
Bu sezon ligden gidiyoruz Robert Trae Golden olur oda. Fenada olmaz sanki.
Alper Bey beko bir şirket takımı evet ama hiç eurocup seviyesinde kadro kurmadılar. Ulanovas, Bartel,Vesely,De Colo hala üst düzey oyuncular bizim takımda daha sadece 2 oyuncu transfer edildi birisi umut verici Hamilton, diğeri bence vasat Hunter. Fbbeko yine ligde ikinci olur ama öteye gidemez.Şu ana kadar yapılan transferler son derece yerinde ve çok çok iyi. Papas'ta gelirse kısa rotasyonu bütçeye göre muazzam bir şekilde tamamlanmış olur. 4 ve 5 numaralara bakaraktan farklı konuşabiliriz...Ligde final oynama ve Avrupada yarı final ve üzeri gibi. Anadolu Efes ligde final oynar. ve rakibi şu an ki kadrolara göre %40 - Beko , % Karşıyaka, % 30 biz oluruz. Ama Papas + yeni 4 ve 5 numaralar belli olur, iyi isimler gelirse , eurocup kalitesinde kadro kuran bekonun önüne geçeriz.
PG-SG, Hamilton 2, RJ 2-3, 4, 4.5, 5
Ligde yabancı uzunlardan birini dışarıda bırakırsak kesinlikle 1 yerli uzun daha lazım. Ayberk ve Berke'den dolayı oluşan nitelik eksikliğini geçtim nicelik olarak da eksiğiz. Bir takımla anlaştı haberi çıkana kadar bir Metin Türen sürprizi görmeyi bekleyeceğim hep. Ertuğrul Hoca röportajında geniş bir rotasyon kurmaya çalışıyoruz dedi ama yerli bir uzun eklemeden lig için imkansız.