Ayberk boş üçlüğü atamıyorsun. Napcaz seni
Maçı Darussafaka kazanmadı Iddaa kazandırdı..Darüşşafaka müthiş bir buzzerla 87-84 ile eledi Efes’i.
J.Williams hakkında peşin hükümlü olmak istemiyorum ancak 1 tane ilk 5 için bir pivot almazsak her maç en az 80 yeriz.Hamilton ile ilgili soru işaretleri de kalkmalı.
Adam karantinada. Ortada bir soru işareti yok yani.
12/37 dış atış isabetli oynadığımız bir maçta nasıl dışarıdan hergün böyle atamayız kısmına geldik bilemiyorum ama karşı tarafın 14/25 attığı bir maç oldu. Karşımızda 8-9 tane yüksek profilli yabancısı olan normal şartlarda rakibimiz diyebileceğimiz bir takım yokken en azından sezon başında olumlu yönlere bakmayı daha uygun görüyorum. Geçtiğimiz senelere oranla hücumda daha ne yaptığını bilen bir takımız bence. Savunmaya alex ve muhtemel bir yabancı oyuncu transferi eklendiğinde Barış, Macon, Alex, Yiğit bence kısa rotasyonunu götürür lig açısından. Gerektiğinde RJ de kullanılır ve Johnathan-Motum ve uzunla daha dengeli bir rotasyonumuz olur. Sahadan silinmelik bir mağlubiyet de yaşamadık bir önceki maçta hiç sokamadıkları şutlar girdi Fenerbahçe'nin de. Şimdi hangisi gerçek Fenerbahçe bunun tartışmasını yapmak yerine neleri yapabildik neleri yapamadık diye bakmak daha doğru. Kendi seviyemize baktığımızda rakiplerin daha düşük profilli oyunculardan kurulu olacağı bir gerçek. Yani 1'i yeni gelmiş yabancı. Rotasyondan iki oyuncumuz eksikken açıkçası negatif yorumları oldukça erken buldum.
Hamilton pozitif olduğu için mi izolasyonda yoksa temaslı olduğu için mi?