fb'nin analizi... Kaleciler..Altay: Son derece kotu.Mac icinde 1-2 kurtarıs yapınca fb medyası super diyor. Altay oynamaya devam etsin
Harun : Altaydan daha tecrubeli, fakat altayda olmayan onda,olmayanda da Altay'da var. O yuzden al birini vur otekine. Defans hattı: Imparator'dan izin almadan maldivlere kaçan Serdar Aziz? Iska gecmeye devam toplara
Lemos? Ispanya 2.liginden Las Palmas'tan cok mu bulmuslar?
))) Las Palmas gecen sene cok gol yiyen bir takımdı. Tisserand : Super Agır..Aynı eski Maicon tarzı bizdeki. Gokhan - Caner.. Bu 2 bekle oynayacağıma giderim eski oyuncum Ugur Ucar'ı alırım basakşehirden daha iyi. 30 orta yap 2 isabet bul.Ortalarda 40 metreden
)))) Ronaldo olsa Caner'e tekme tokat girer valla.... Novak-Nazım Sangare daha iyi bu 2'sinden de ama Erol'un gucu yetmez )))) Volkan ve Emre abisi ne derse o..! Orta sahalar..... Sosa ? 36 yas..Bu saatten sonra oynasa ne olur
)) Ozan: Bize niye boyle oluyor yaa diyen 2 mac iyi oynayınca Manchester United almalı diyenlerin oldugu yapıda oynamaya devam etsin
))) Gustavo...Tek iyi adam bu.Keske bizde olsaydı.Gustavo kitlenirse fener iyice biter maçlarda. Mert Hakan? Rolex saat almaya devam bu cocuga.Sivas'ta gormedigi seyleri , Istanbul'da gorsun..Geceler daha var.Corona bitsin kolunda saat,altında araba..Ehh..Sivasta zamanında bunları yapamadı,birde klasil sonradan gorme insanlar gibi Turkiye'de buraya Istanbula gelince eli paran goren adam oldu misali...Mert Hakan 2 seneye en gec Goztepe'ye veya Kasımpasa'ya kiralanır..(Sonu Alper Potuk). Perotti......?
Roma bu oyuncuyu niye versin??? Avrupalı veriyorsa(Aboubakar gibi) demek orda bir şey var...
Diyecegim Perotti'den bir cacık olmaz. Karsısına adam vermesende olur pasları yerden cok yavas,cılız,verimsiz.. Thiam?Kucuk takımların kucuk oyuncusu.Kasımpasa'da ne yapmıs allah askına?Diagne nin sınıfında(Sadece penaltı atar)..Kasımpasa'dan oyuncu alınmaz. Samatta....Imparator Falcao yerine bu oyuncuyu istiyordu iyiki gelmemiş..Falcao dan iyi olmazdı. Yine kenardan orta top beklerdi...Sezonda 4-5 golden fazla atamaz.Cisse..Yas 35 ...Buyuk sorunlu oyuncu.Oynatmassan kadro dısı kalma riski bile var. Samatta ile ikisi kuskun 2'li olur bu sezon... Erol Bulut:
)) Erolu kim aldıysa fenere tesekkur ediyorum. Bu sene ya kume duserler,ya da 17. ligi bitirirler. Ben 6-7 haftaya kadar kovulmasını bekliyorum.