2 tane sokak kabadayısı tipli fbli yönetici az önce kameralar karşısına çıkıp küfürlü konuşmalarla tehditlerde bulundular. Üstüne üstün taraftarı galeyana getirip sokağa dökülün çağrısı yaptılar. ''kahpece oyunlar oynuyorlar. bu taraftarı sokağa dökmek istiyorlar kötü şeyler olur bakın'' tarzı cümleler kurup sonunda da Cumhurbaşkanına seslendiler. Şu 2 yöneticiye ağır cezalar verilmesi lazım ama verilir mi bilmiyorum. Gerçekten şu yaşananlar skandal ötesi.
Ha sportif anlamda demiyorum bunu sadece. Bu kanuni bir suçtur. Polis arabaları yaktıkları akşamı kastederek ''fetö yine bizi sokağa dökmek istiyor galiba, sabrımız kalmadı'' tarzı tehditlerde bulundu. Bu düpedüz devlete de bir tehdit ve isyan mesajıdır. Şu açıklamalardan sonra adli soruşturma başlatılması lazım.
Ha sportif anlamda demiyorum bunu sadece. Bu kanuni bir suçtur. Polis arabaları yaktıkları akşamı kastederek ''fetö yine bizi sokağa dökmek istiyor galiba, sabrımız kalmadı'' tarzı tehditlerde bulundu. Bu düpedüz devlete de bir tehdit ve isyan mesajıdır. Şu açıklamalardan sonra adli soruşturma başlatılması lazım.
Son düzenleme: