Antep 4'e düşer ; biz 5. bitirip Antep'le eşleşiriz. Çağıra çağıra getiricem adamları karşımıza
Bence de Antep gelecek ama büyük ihtimalle biz 4. onlar 5 olacak.Antep 4'e düşer ; biz 5. bitirip Antep'le eşleşiriz. Çağıra çağıra getiricem adamları karşımıza
Fb lider ve son 2 maçını da kazanır bence. Dolayısı ile 4. Olmak en iyisi olur. Önce Antep sonra Fener ile oynarız1-8 ve 4-5 eşleşmelerinin galipleri yarı finalde karşılaşıyor yanlış hatırlamıyorsam. Eğer Fb 1. bitirirse 4. olmak bizim için bence avantaj ama eğer efes 1. bitirirse bence 6. bitirmek bizim açımızdan daha avantajlı. Yarı finale kalırız diye varsayarsak belki Fb'yi eleyip sürpriz yapabiliriz zor da olsa ama eğer yarı finalde efes gelirse bence hiçbir şansımız olmaz.
Orası da doğru ama Ümit işte. Eğer finale çıkarsak Rus takmılarının olmaması nedeniyle EL teklifi gelir mi diye de bir ümidim var. O zaman yatırım yapmak zorunda kalırlarNe fener ne de Efes bize bir kaç gömlek büyük gelir.Ikisini de üçer kere yenemeyiz.
EL daveti süper olur,onlar siralamaya falan bakmazlar,turnuvaya renk katacak,para sağlayacak takım ararlar.Biraz kulis yaparak olabilir. Zaten ülkemizden bir takım isterlerse biz,Ksk,Dacka dan biri olurOrası da doğru ama Ümit işte. Eğer finale çıkarsak Rus takmılarının olmaması nedeniyle EL teklifi gelir mi diye de bir ümidim var. O zaman yatırım yapmak zorunda kalırlar
Zaten bu zamanda bizim bütçeyi 7-8 milyonlara çıkaracağımızı zannetmiyorum. Hatta böyle giderse önümüzdeki dönemlerde Efes hariç fbnin bütçede küçülmeye gideceğini düşünüyorum.EL teklifi geleceğini sanmıyorum açıkçası aşağıda Valencia, Bologna vs. olacak. TR'den bir takım almazlar bu bütçelerle. Kaldı ki 7-8 milyon eurodan aşağı bütçe olacaksa o 30 maçlık ızdırap çekilmez.
Daçka ile Antep'e ikili averajda kaybettik sıralamada etkisi oluyor mu yoksa genel averajda mı bakılıyor