Harika oynuyor harika.Sahadaki ben en iyiyim diyen yabancidan daha dominant bir top oynuyor.Uzun suredir bu seviyede bu denli top oynayan bir yerli gormemistim.Onuralp Bitim Larkin’i saymazsak acik ara ligin en iyi yerlisi su an.
Harika oynuyor harika.Sahadaki ben en iyiyim diyen yabancidan daha dominant bir top oynuyor.Uzun suredir bu seviyede bu denli top oynayan bir yerli gormemistim.Onuralp Bitim Larkin’i saymazsak acik ara ligin en iyi yerlisi su an.
Mehmet son maç Bursa'da mı İstanbul'da mı?Bursaspor fena carpti Fb’yi.İlk maci da kazanmalarini bekliyordum ama o gun cok kotu savunma yapip De Colo’yu durduramadilar.Bence 3. maci kazanacak Bursaspor.Fb’de birsey yok.
İstanbul’da abi.Ama ben yine de Bursaspor’un kazanacagini dusunuyorum.Cunku Fb’de gelecek sezon icin olacagi belli olan revizyon zaten kotu oynayan takimi daha da kotu etkiledi.Biraz bizim sampiyon oldugumuz sene ilk turda Karsiyaka’ya elenmelerine benzetiyorum bu seriyi.Mehmet son maç Bursa'da mı İstanbul'da mı?
Yani bir ust turda su iki takimi da yermisiz orasi net.Ama ben Efes’e karsi bile inaniyorum bizim takima.Cok ciddi bir ilerleme var yani oyle boyle degilBoşuna demedim 3.olmak kötü oldu![]()
Fenerbahçe Beko, evine Bursaspora kaybetmez. Kaybettirmezler...
Eksik bir efesi zorlayabiliriz efes rus takımları olsa play of yapamazdıYani bir ust turda su iki takimi da yermisiz orasi net.Ama ben Efes’e karsi bile inaniyorum bizim takima.Cok ciddi bir ilerleme var yani oyle boyle degil![]()