Real Madrid’in Shane Larkinle anlastigi yonunde haberler var ciddi kaynaklardan.
Real Madrid’in Shane Larkinle anlastigi yonunde haberler var ciddi kaynaklardan.
Ikisi de nba yapmaz mı micic nba yaparken euroligde kalacağını düşünmüyorum o nedenle soruyorum2 yıllık uzatmış sanırım
Yenildimi yine yazacaktım zalgiristen 20 fark yemişler.Madrid sen ne rezil bir takım oldun ya!
48 sayı nedir ya! 3. periyot 8, son periyot 10 sayı.Yenildimi yine yazacaktım zalgiristen 20 fark yemişler.
Katılır mısın bilmiyorum ama De Colo olmadığında savunmada ve hücumda daha iyiler gibi. Tabi bugünkü maçta eksiklerinde hesaba katmak lazım.Fb savunmada iyi olmadigi surece Euroleague’de var olabilecek bir takim degil Djordjevic’in sistemi ozelinde.
Aslinda oyuncu kadrolari hucumda epey potansiyelli ama bana gore Djordjevic bu yonde gelistirmedi takimi ve daha cok isin savunma kisminda ilerlemeyi tercih etti.Su an daha ilk yari bitmeden 51 sayi yediler ve daha cok uzun bir devre olmasina ragmen geri donmeleri zor bana gore.
Evet De Colo takimda her iki yonde de bir gedik yaratiyor bencede.Savunmada aksiyor zaten ama hucumda da sorumlulugun yuzde 50’sinden cogu De Colo’ya kaliyor oynadiginda.Artik buna De Colo mu sebep oluyor yoksa koc tercihi mi bilmiyorum ama kesinlikle katiliyorum size.Katılır mısın bilmiyorum ama De Colo olmadığında savunmada ve hücumda daha iyiler gibi. Tabi bugünkü maçta eksiklerinde hesaba katmak lazım.