2021-2022 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Melo 'yu iyi tanımıyorum ama doğru profil gibi görünüyor pg orjinli bir combo guard dengeli bariz zaafı yok gibi duruyor inş iyi çıkar.

Roll dediginiz Michael Roll mu? 2-3 kanat oyuncusu yerine 3/4 oynayabilen temastan kaçmayan bir atlet ve oyundan kopmayan kaybolmayan bir forvete ihtiyaç var bir de tabi Devin Williams tarzı 4/5 oyuncusuna.

Emmanuel Terry uzak olsun bence o kadar iyi değil atlet ama gerisi pek yok size da sıkıntılı. Ligin seviyesi baya yükseldi bu sezon. Takımı yine baştan kuruyoruz belli olmaz temkinli olmak da fayda var.

Yapıyı 5 yabancıya göre kurup, ekim ayında akşam pazarında eksik görülen yere göre yabancı alınsa daha iyi olur. Daha parkeye çıkıp antreman yapmadan 6. yabancıyı doldurmanın anlamı yok.

Melo 'yu iyi tanımıyorum ama doğru profil gibi görünüyor pg orjinli bir combo guard dengeli bariz zaafı yok gibi duruyor inş iyi çıkar.

Roll dediginiz Michael Roll mu? 2-3 kanat oyuncusu yerine 3/4 oynayabilen temastan kaçmayan bir atlet ve oyundan kopmayan kaybolmayan bir forvete ihtiyaç var bir de tabi Devin Williams tarzı 4/5 oyuncusuna.

4-5 İsrailden gelecek eleman, 3/4 hayes, Roll de 2-3 oynayacak 😬

Blackshear'i tanımıyorum ancak videolarda Kravish'in yanına uygun bir profilmiş gibi duruyor. 2.08 boyunda, iyi bir reboundcu

Takımı ligde final oynamış. Bu arkadaş da takımın sivrilen oyuncularından. Kravish'in çember altı birebirleri düşünüldüğünde dış şutunun olması önemli

Mühendislik açısından Kravish-Blackshear ikilisi kusursuza yakın. Ama seviye olarak tartışılır. Burada Kravish'in seviyesi 3 aşağı 5 yukarı belli ama Blackshear gelişime açık

Kerry Blackshear da iyi sezon geçirdi Gilboa'da. Çok patlayıcı bir atletizmi yok belki ama çembere güçlü gidip bir şekilde sonuca ulaşabiliyor. İstatistik olarak da iyi işler çıkardı.

(via@NeoRock06)

Trimble'ye gelince iyi skorer. Net bir yerli guard alamadığımız düşünüldüğünde Bost'un yanına hem guard oynayabilecek hem de skor yönü güçlü birisini almamız gerekiyordu.

Trimble bu ihtiyaçları karşılıyor. Bost-Trimble ikilisi ligde Tofaş, KSK, Bahçeşehir, Telekom gibi takımların 1-2 numaralarından daha az değil

Blackshear'i tanımıyorum ancak videolarda Kravish'in yanına uygun bir profilmiş gibi duruyor. 2.08 boyunda, iyi bir reboundcu

Takımı ligde final oynamış. Bu arkadaş da takımın sivrilen oyuncularından. Kravish'in çember altı birebirleri düşünüldüğünde dış şutunun olması önemli

Mühendislik açısından Kravish-Blackshear ikilisi kusursuza yakın. Ama seviye olarak tartışılır. Burada Kravish'in seviyesi 3 aşağı 5 yukarı belli ama Blackshear gelişime açık

Galatasaray'da sıra 4 numaraya geldi ; Kerry Blackshear ve Sadık Emir Kabaca isimleri gündemde. Galatasaray yabancı bir 3 numara ve yerli oyun kurucu hamlesiyle transferi kapatacak.

(via@Levent_yavuzz)

4/5 için Devin Williams tarzı yazmıştım adı geçen Kerry Blackshear aradığımız profilde. Umarım gerçekleşir.

5 yabancı 5 ana yerli 2 az süre alabilecek profilde yerli şeklinde 12 kişilik kadro süre dağılımı form tutma açısından daha rahat oluyor. 6.yabancı maça göre biri dışarda kalacak zaten. 12+1 gayet yeterli