Galatasaray Basketbol are in advanced negotiations with Kerry Blackshear, per @yakovmeir1.
Galatasaray Basketbol are in advanced negotiations with Kerry Blackshear, per @yakovmeir1.
Emanuel Terry yazıyor ?
Melo 'yu iyi tanımıyorum ama doğru profil gibi görünüyor pg orjinli bir combo guard dengeli bariz zaafı yok gibi duruyor inş iyi çıkar.
Roll dediginiz Michael Roll mu? 2-3 kanat oyuncusu yerine 3/4 oynayabilen temastan kaçmayan bir atlet ve oyundan kopmayan kaybolmayan bir forvete ihtiyaç var bir de tabi Devin Williams tarzı 4/5 oyuncusuna.
11-12. oyuncu olacak atlet 3 arıyorsan Onuralp Bitim yerine neden Canberk Kuş? Ustüne çıkış bedeli vereceksin bir de.
Blackshear'i tanımıyorum ancak videolarda Kravish'in yanına uygun bir profilmiş gibi duruyor. 2.08 boyunda, iyi bir reboundcu
Takımı ligde final oynamış. Bu arkadaş da takımın sivrilen oyuncularından. Kravish'in çember altı birebirleri düşünüldüğünde dış şutunun olması önemli
Mühendislik açısından Kravish-Blackshear ikilisi kusursuza yakın. Ama seviye olarak tartışılır. Burada Kravish'in seviyesi 3 aşağı 5 yukarı belli ama Blackshear gelişime açık