Jordan Morgan savunmada Terry kadar iyi olmasa da hücum çeşitliliği ile kısalarımıza şut alanı açabilecek bir isim. Olacaksa Morgan daha iyi olur bence. Oyuncu profilleri hücumsal anlamda farklı olsa da tespit gayet doğru, bu sevindirici.
Çalıştığımız menejer grubu ile ilgili çıkan isimler genelde bizde ismi geçenler parlayıp üst takımlara gidebilecek isimler oluyorBenim de birinci tercihim Hamilton olur. Darüşşafaka’da izlemesi oldukça zevkliydi. Bence Hamilton zorlanmalı. Bahsi geçen ikiliden biri olacaksa benim de tercihim Morgan olur
Hücum kısmından ziyade savunma kısmı beni ilgilendiriyor alınacak oyuncunun. Biz zaten hücumda 90+ gibi inanılmaz bir ortalama ile oynuyoruz ve potansiyeli cidden sınırsız bir takımız. Fakat savunmada 2015 Vesely tarzı atlet ve iştahlı, turnikeye gelene “sen nereye geliyorsun” diyecek bir adam lazım. O yüzden pek sayı kısmına takılmamak lazım. Zaten Turgay Bey ve hoca da bu konuda uzman. İsabetli bir atış yapacaklarına eminim.
Gerçekten çok ilginç bir oyuncuydu. Bir uzun olup o kadar iyi oyuncu bulmak zor birde yerli statüsündeydi yanlış hatırlamıyorsam.Chuck Davis eşsiz bir oyuncuydu. Değil ligimiz, Eurolig'de bile hala o kalibrede bir 4 numara göremiyorum. O yeteneklere, akla ve fundementale sahip bir oyuncu çok zor bulunur. Biraz Brandon Davies'i o tarza yakın görüyorum sadece. Bir oyun kurucunun yeteneklerine sahip bir uzundu.