Çok güzel takım ama olimpiyatı kötü bitirdiler. Şimdi affettirme zamanı.
Yarı final eşleşmesinde ev sahibi Sırbistan favori, ev sahibi olmasalar da favori yine onlar olacaktı. Benim beklentim bronz madalya ancak çok büyük farklar da yok, bugün kazanabiliriz, Avrupa Şampiyonu da olabiliriz. Takımın çok sevilmesi ve takdir edilmesi niye insanları rahatsız ediyor da başarısız damgası vurulmaya çalışılıyor burada anlamış değilim. İtalya - Sırbistan - Türkiye - Hollanda seviye olarak birbirine çok yakın 4 takım yarı finalde, bunların 1'i başarılı, 3'ü başarısız mı diyeceğiz turnuva sonunda.
Yok hocam harika falan değiliz overrated demiş bir arkadaş kesinlikle doğru.. Tarih kupayı alanları yazıyor kritik anlarda coachun seçimleri doğru olmadığını maçın gidişatı gösterdi, Meryem Boz hiç oyuna giremedi hele Tuğba Şenoğlu'nda ne buluyor bunu da anlamış değilim hiç blok üstü vurduğunu görmedim, tüm topları blokta eriyor kritik anlarda bu kıza neden top atılır inanılır gibi değil top öldüremiyor çok çalışması lazım..Futboldaki belçika gibiyiz. Müthişiz harikayız ama kupa yok.
İyi bir takımız ama en iyi değiliz, sorun devamlılık. En önemli maçlarda kesin bir kaç oyuncumuz kötü oynuyor.Dun Zehra bir felaketti. Herkes Boskovic diyor ama takimca iyiler,Boskovic aksasa diğerleri devreye girer.Bir de özellikle Hande saatli bomba,bazen süper,bazen 0.Ama bu turnuvada pasör ve Eda çok iyi oynadı, Tuğba ve Ebrar da görevlerini yaptılar.Hangi branşta Sırp 'larla bu seviyede oynayabiliyoruzki?Bence alkışı hak ediyorlar,teşekkürler kızlar
Tabiki şampiyon olmak önemlidir ama olunmuyor diye de eleştiri hak ediliyora katılmıyorum.Sonuç olarak dünya sıralamasında beşinciyiz.Kendi evimizde yenemedigimiz takıma karşı zaten onların evinde favori de degildik.Federasyon işini gerçekten iyi yapıyor ama kulüpleri de unutmamak gerek.Sirplarin hemen hepsi ülkemizde oynuyor. Kaliteli isimlerle antrenman yapmak oyuncularımıza büyük fayda sagliyor.Alkışı bu seviyede milli takımlar çıkaran iyi bir sistemi olan federasyon hakediyor. Sahaya çıkarken favorilerden biri olduğumuz için alkışı hak ediyorlar ama sonuç alamadıkları için eleştiriyi hakediyorlar. Her Avrupa şampiyonasında yarı final oynamayı alışkanlık haline getirmek başarıdır ama periyodik olarak 3'ünde 4'ünde 1 şampiyon olursan o zaman alkışı hak edersin.