2022-2023 Basketbol Süper Ligi

İsmail bizim de hiç sevmediğimiz içten pazarlıklı ve samimiyetsiz biri. Hatta bu sene Ülker Arena'da küfür yemişliği bile vardır. Fenerli olduğunu sanmıyorum.

Bu seriyi alırız.

Dun aksam ne izledik oyle. Taraftar olmadan anca bu kadar heyecanla izlenir.
Fener seyircisi son hucumu kesip efese nefes aldirdi. Sonra da olanlar oldu :)

Sahaya giren diğer takım seyircileri karşılarında sürekli spor yapan, fiziken kendilerinden üstün kişilere sadece göstermelik hareket yaparlar ve iş ciddiye binince de geri kaçarlar tabi ki.
Seride avantajlı olan fbeko ama kendileri de loserlıklarından sıkıldı artık...

Will Clyburn ne derse o. Atasehir tiyatro salonunda Ergin ATAMAN maxc sonunda yumruk showunu yapti ve tum looserlara sizi bekliyoruz 3.maca dedi. Bekliyor Ergin hocam bu kuslari duyanlara,duymayanlara!

İsmail bizim de hiç sevmediğimiz içten pazarlıklı ve samimiyetsiz biri. Hatta bu sene Ülker Arena'da küfür yemişliği bile vardır. Fenerli olduğunu sanmıyorum.

Bu seriyi alırız.
Allah aşkına bir Hayes smacı vurdugunda bir de Clyburn üçlüğü attığındaki ses tonuna bakın. İkisinde de bagırdı ama sonuncuda ağlayarak bağırdı adeta.

Bu seriyi alırız.

Hocam Clyburn'e neden bu kadar sataştınız ki özellikle Twitter üzerinden. çok gereksizdi, sanki clyburn 1. maç sonrası kendisine sataşanlara kinlenip çıkmıştı maça. yoksa yani efes'li oyuncular seri bitse de hemen tatile çıksak modundaydı. uyuyan devi uyandırmanın mantığı yoktu seri bitmeden. fener bu maçı çok arar.

Tribüne ne hareket yapılıp yapılmaması gerektiğinin söylendiğini ilk kez duydum. Benim cahilliğimse affola. Şayet daha önce de söylendiyse bu maçta söylemeyiver. İkisini de yıllardır çok severek takip ediyorum ama şu noktada kalkıp da ''tribüne yapma be'' demek sana-size düşmez. O itlerin yaptığına da laf edeceksin o zaman.

Hocam Clyburn'e neden bu kadar sataştınız ki özellikle Twitter üzerinden. çok gereksizdi, sanki clyburn 1. maç sonrası kendisine sataşanlara kinlenip çıkmıştı maça. yoksa yani efes'li oyuncular seri bitse de hemen tatile çıksak modundaydı. uyuyan devi uyandırmanın mantığı yoktu seri bitmeden. fener bu maçı çok arar.
Clyburn önceki maçlarda da sürekli taraftar ile uğraştı. Ama dünkü sürtüşme bizim aleyhimize oldu ne yazık ki.

Bu sus hareketini en eskilerde batistuta barcelona deplasmaninda yapmisti, gordugumde cok begenmistim.
Simdilerde iyi uykular hareketi gibi bircok hareket eklendi.
Taraftara sevimsiz gelmesini anliyorum, tepki de koyacaklar elbette ancak o kadarda kalmali tabi.

Semih hem adamın kolunu tutuyorsun hem adamı ittiriyorsun sonra ben faul yapmadım diyorsun. Yalnız McColum yaşı geçmesine rağmen formu hiç düşmüyor.

2-3 oyuncu dışında çok vasat bir kadrosu var Türk Telekom’un. Hâlâ Semih Erden’den medet ummaları ilginç. Ksk ise tam bir Ufuk Sarıca takımı. Her an gidişatı değiştirebilecek şutör kısalar, dominant uzunlar. Hücum potansiyeli çok yüksek, isabet buldukça savunması da iyileşen bir ekip. Çok zevkli maç oluyor yalnız.

Jones'ın ilk 2 faulünü görmedimde şu 3.faulü o kadar anlamsız faul ki.Taylor zaten araya girmiş,şut yok bir şey yok zorla faul yapıyorsun resmen.Tam amatör oyuncu faulü.Üstelik takımın ritim bulmuş ve oyunda kalman gerekiyorken yapıyorsun.