İsmail bizim de hiç sevmediğimiz içten pazarlıklı ve samimiyetsiz biri. Hatta bu sene Ülker Arena'da küfür yemişliği bile vardır. Fenerli olduğunu sanmıyorum.
Bu seriyi alırız.
Bu seriyi alırız.
Fener tribününde Fenerbahçe formalı fotoğrafları var. Eskiden Beşiktaşlı sanılıyordu ama baya baya Fenerli gibi görünüyorİsmail bizim de hiç sevmediğimiz içten pazarlıklı ve samimiyetsiz biri. Hatta bu sene Ülker Arena'da küfür yemişliği bile vardır. Fenerli olduğunu sanmıyorum.
Bu seriyi alırız.
Basketbolu bir ben biliyorum kisvesi altında fanatik fenerlilik de yapıyor. İpekçide ağzının payını verdiğimiz günleri unutmasın yoksa yine ağlar.Fener tribününde Fenerbahçe formalı fotoğrafları var. Eskiden Beşiktaşlı sanılıyordu ama baya baya Fenerli gibi görünüyor
Allah aşkına bir Hayes smacı vurdugunda bir de Clyburn üçlüğü attığındaki ses tonuna bakın. İkisinde de bagırdı ama sonuncuda ağlayarak bağırdı adeta.İsmail bizim de hiç sevmediğimiz içten pazarlıklı ve samimiyetsiz biri. Hatta bu sene Ülker Arena'da küfür yemişliği bile vardır. Fenerli olduğunu sanmıyorum.
Bu seriyi alırız.
İsmail bizim de hiç sevmediğimiz içten pazarlıklı ve samimiyetsiz biri. Hatta bu sene Ülker Arena'da küfür yemişliği bile vardır. Fenerli olduğunu sanmıyorum.
Bu seriyi alırız.
Clyburn önceki maçlarda da sürekli taraftar ile uğraştı. Ama dünkü sürtüşme bizim aleyhimize oldu ne yazık ki.Hocam Clyburn'e neden bu kadar sataştınız ki özellikle Twitter üzerinden. çok gereksizdi, sanki clyburn 1. maç sonrası kendisine sataşanlara kinlenip çıkmıştı maça. yoksa yani efes'li oyuncular seri bitse de hemen tatile çıksak modundaydı. uyuyan devi uyandırmanın mantığı yoktu seri bitmeden. fener bu maçı çok arar.
İsmail maçı anlatırken Clyburn'un Stefanos Dedas ile daha önce bir sorunu olduğunu söylemişti ki sus işareti yaptıktan sonra onu işaret etti.Clyburn'ün sıkıntısı Itoudis'le gibi görünüyor. Purocu taraftar niye üstüne vazife bilip sahaya atladı onu anlamadım.