• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2022-2023 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
Alabilme şansımız varsa saniye düşünülmemeli. Pana'nın her zamanki gerizekalılığı. Takımda adam gibi oynayan tek oyuncuyu yolluyorlar.
Katılıyorum. Ennis ile olmayacak bu iş çok bariz. Guard ve mümkünse angola'nın yerine de adam gibi SF alınmalı yoksa bu sezon hüsran olur. Görünen köy kılavuz istemez.
 
Bandırma geçmişi yoksa alacağımızı zannetmiyorum. Deplasman falan gitmişliği varsa ordan kurtarırız belki.
 
Ben BCL'de oynayacağımız Hapoel Holon maçını kaybedeceğimizi düşünüyorum. Kadroda 5 numara eksikliği çok bariz. Buna ek olarak dış atışı olan oyuncu sayımız çok az. Ayrıca geçen sene Blackshear'den aldığımız 4 numara katkısını bu sene alamıyoruz. Canaan-Melo gittikten sonra yerine gelenler zaten dış atışı olmayıp içeri drive eden oyuncular. Bundan dolayı bu takımın skor bulması çok zor.
 
Andrews’i alma imkanimiz varsa hic zaman kaybetmeyelim.Bost-Andrews-Ennis 3lusu bizi su anki seviyemizden bir hayli yukari tasir.Cunku 2 numarada hem skorer hem de zaman zaman yonlendirici olarak rolu olan Ennisle 3 numarada savunmada sertligi getirip gerektiginde forvetten oyun kuracak ve alan acarak takima katki verecek Ennis arasinda cok fark olur.Hem tempo hem oyun akiskanligi artar bu sayede.Tabi ki bunun yaninda iyi de bir 5 numara sart..
 
Andrews’in gelme ihtimali yok.
 
Bu takımda uzun kadar kısa problemi de var. Bu takıma istikrarlı, topsuz oyunu da bilen saf bir skorer şart. Ennis - Angola ikilisiyle sezon bitmez...
 
Son düzenleme:
Floyd gelecek diye pivot almıyoruz tamam da bu takıma şutör transferi yapmamak çok büyük hata olur. bunun yanında dee bost'a oyunun daha çok yıkılmasıyla onunda verimi düşecek.
 
Undersize adam almaya devam edin aman ha 2.03'ün üstünde adam alırsınız aman!!!
 
Sadık ve Bost kendinize takım bulun ve ayrılın buyout ödeyip kurtulun bu takım sizi hak etmiyor
 
Son 15 yilin kurulan en kotu takimi. Daha bunlar iyi gunler, Okan Buruk icin 7. 8. hafta demistim. Az kaldi..Basketbol takimi icinde 2 hafta var diyorum. Bakalim onundeki 3 maci Magir Agva,Yunus,Morganlarla acaba nasil kazanacak Pistiolis onu dusunsun. Cok degil 5 haftaya bjk ile ayni galibiyet sayisina geliriz.
Basketbolda Hocalik bir durum yok butcesel olarak degisim kadro degisimi lazim

Futbol icin Hoca degisimi elzem
 
Floyd dönse de bisey değişmez savunmanın dengesini bozamiyoruz Floyd hücumda pozisyon hazirlamazsan etkili olamaz beklentim düşük Floyd'dan.
 
Öyle bir fikstüre giriyoruz ki mağlubiyet serileri gelebilir. Acilen şutör guard ve 5 numara transferi şart bu takıma.
 
Sizeli, hücumu kötü olmayan bir 5. Şutör bir 2-3 numara olmadan iş hal olmaz maalesef.

Yönetim bu maç sonrası gelecek hafta içi hemen aksiyon almalı . Yoksa iyice sezon 20/21- 17/18'e doğru gidiyor
 
Ne transferi ? Bu şubenin transfere ihtiyacı yok ki. Bu şubenin yalan dolan peşinde dolaşmayan adam gibi yöneticilere ihtiyacı var. Sen her sene tavşan çıkar dersen; bir sezon Efes'i, Fener'i yenersin ama diğer sezon çar çöp takımlara yenilir paspas olursun. İhtiyaç olunan tek transfer yönetici transferi.
 
Barış Naneyi kusturmek ve Erden Timurun konsantrasyonu futbola ve gayrimenkul projelerine vermesi sonucu olusturulan kadro yapısı kayıp sezonu getirdi bize.Bir kalıplı uzun ve skorer kısa ile takim duzelir diyordum ama o fikrimde kalmadı artık.
 
Hummer transferi ile işi iyice çıkmaza soktular 1 hak daha gitti 4 oyuncu degismeyecegine göre hedef ligde playoff BCL de 2.tur olur
 
Geçen seneki güzel kadroyu bozup çöp oyuncularla takımı dolduran yönetime selam olsun !!! Türkiye'nin en kötü yönetilen basketbol şubesine sahip olmanın gururunu yaşatıyor bizlere ! Umarım en kısa zamanda Dee Bost ile Sadık'ı da gönderirsiniz de küme düşeriz, gerçi onlarla bile ligde kalacağımız meçhul...
 
Bu arada oyuncular mücadele etmiyor vs katılmıyorum hırslılar istekliler olmayınca onlar da kızıyor kendilerine. Canaria AEK Asvel iyileşmesine rağmen hiç süre verilmeyen Morgan neden bırakilmis belli oldu form durumları kötü. Floyd Sinan Sedat Ali Muhaymin biraz menajerlik şirketi Turgay Bey tercihleri gibi duruyor. 1-2 düzgün yerli daha alabilseydik onlarla oynayıp kazanabilirdik maçları Bursa gibi.
 
Son düzenleme:
Bu arada oyuncular mücadele etmiyor vs katılmıyorum hırslılar istekliler olmayınca onlar da kızıyor kendilerine. Canaria AEK Asvel iyileşmesine rağmen hiç süre verilmeyen Morgan neden bırakilmis belli oldu form durumları kötü. Floyd Sinan Sedat Ali Muhaymin biraz menajerlik şirketi Turgay Bey tercihleri gibi duruyor. 1-2 düzgün yerliler daha alabilseydik onlarla oynayıp kazanabilirdik maçları Bursa gibi.
Erkan ve Muhsin ile Ahmet'ten birini alabilseydik çok iyi olurdu. Bİr de eski banvit oyuncularına gidiliyor diyoruz ancak sezon başı boşta olan Ercan Osmani'ye neden gidilmedi acaba.
 
Geri
Üst