• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2022-2023 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
Sude, Meltem ve Işıl dışında kalan Türklerden toplayabildiğimizi toplarız. Pelin’in devam edeceğini sanmıyorum, belki takas ihtimali olabilir. Üst seviye Avrupalı kalmadığı için ligde 3 ABD’li yapıp, Eurocup için Ocak’a kadar ekstra bir Avrupalı alınabilir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ne kadar sevsem de, Işıl yerinde olsam şu anda dönmezdim. Başarılı olmayı hedeflemeyen bir yönetimle yolun sonu nereye çıkar ki? Menajer olarak isterdim ben ileride.

Ne kadar sevsem de, Işıl yerinde olsam şu anda dönmezdim. Başarılı olmayı hedeflemeyen bir yönetimle yolun sonu nereye çıkar ki? Menajer olarak isterdim ben ileride.
Ne olursa olsun son yıllarında efsaneyi bu forma ile izlemek isterim. Gerisi boş.

Kadın Basketbol takımı Yeni Genel Direktörümüz Müge Erdem: İyi bir takım kurmak istiyoruz. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. (GSTV)

Son düzenleme:
“ERKEK BASKETBOLUNDA ANTRENÖRLÜK YAPMAK İSTİYORUM”

Gençlere hem mental hem fiziksel hem de basketbol olarak katkı sağlamak istiyorum. Basketbolu bıraktıktan sonra bireysel basketbol gelişim antrenörlüğü yapmak istiyorum. Benim için güzel bir tecrübe olacak. Akademimizden gelen ufak tecrübelerim var. Onu gençlerle pekiştirerek faydalı olacağını düşünüyorum. Kadın basketbolunda kalıp takım antrenörlüğü yapma hedefim yok. Erkek basketbolu olabilir. Yeni bir meydan okuma olacak bu. Basketbolu bıraktığımda kendimi hazır hissedersem deneyeceğim. (Işıl Alben)

Sessizlik devam ediyor. Çoğu takım bitirdi bile kadrosunu.

3 yabancı ile başlarız deniliyordu piyasada oyuncu da kalmadı pek umarım gelen yabancılarda sezon ortasında kaçmaz

Bazı isimler dolanıyor ortalıkta ama süreçler çok ağır ilerliyor her zamanki gibi. Umarım bu sessizliğin bir tık ötesi vardır elimizde...

Valla bu habere sevineceğim aklıma gelmezdi Türk oyuncu olarak çok önemli. Birde yabancılar yavaştan belli olsa

Melisa Korkmaz ile anlaşıldı haberleri var

Yabancı olarak hangi isimler var acaba bilgisi olan var mı

Sude sakatlandı.

Daha önce duyurduğumuz haber gerçekleşti ve Galatasaray, 1988 doğumlu guard Merve Uygül'ü transfer etti. Son olarak Nesibe Aydın Gençlik SK forması giyen oyuncunun yıllık 350 bin TL'ye yakın bir ücret alacağı iddia ediliyor. (Basketmerkez1)

Geri