2010-2011’den bile daha kirli,tarihin en saibeli sezonu.Fb maclarini izlememize gerek yok bence artik.Nasil olsa senaryo belli.Biz kazandigimiz surece zaten sikinti yok.Tamamen kendimize bakmaliyiz.
Bu kadar pisliğin ve şaibenin içinde bir an bile olsun ciddiyeti elden bırakmamalıyız. Her maçı kazanmak lazım. Yoksa dönen dolaplar malûm. Şimdiden şampiyon havalarına girip rehavete kapılanlar da yanlış yapıyor.2010-2011’den bile daha kirli,tarihin en saibeli sezonu.Fb maclarini izlememize gerek yok bence artik.Nasil olsa senaryo belli.Biz kazandigimiz surece zaten sikinti yok.Tamamen kendimize bakmaliyiz.
Kesinlikle oyle.Ben takimimiza cok guveniyorum.Kalan maclarimizi eger herhangi bir dis etmen olmadigi surece kazanacagimizi da dusunuyorum.Ama Turkiye’de yasiyorsak ve karsimizda her hafta futbolu yoneten kirli eller tarafindan ittirilen bir rakip varsa gozumuzu dort degil sekiz acmamiz lazim.Bu kadar pisliğin ve şaibenin içinde bir an bile olsun ciddiyeti elden bırakmamalıyız. Her maçı kazanmak lazım. Yoksa dönen dolaplar malûm. Şimdiden şampiyon havalarına girip rehavete kapılanlar da yanlış yapıyor.
Su Jesus balonuna yillik 7 milyon euro veriyolar bide.İstanbulspor attı 90+6’da 3-3 !
Adamlar golü 2-2 iken yönetim istifa diye bağırdılar 3-2 olunca şampiyonluk şarkıları söylediler. 3-3 olunca yine istifa demeye başladılar.İstanbulspor attı 90+6’da 3-3 !
Su Jesus balonuna yillik 7 milyon euro veriyolar bide.
Bu arada Fenerin kadrosu kötü felan degil algilara kapilmayin.
Arda Güler, Ferdi, Alioski, Irfan Can, Emre Mor kötü topcular degil
Adamlar golü 2-2 iken yönetim istifa diye bağırdılar 3-2 olunca şampiyonluk şarkıları söylediler. 3-3 olunca yine istifa demeye başladılar.
Alioski bizim sol beklerin hepsinden daha iyi. Ferdi cok iyi topcu zaten kanatti sonradan bek oldu yani. Arda Güler zaten saf yetenek.Jesus maç sonu takımı sahanın ortasına topladı, şakşuka oynayacaklar heralde. Kadroları kötü değil lâkin bizim gibi yıldızları da yok, hepsi ikinci sınıf topçular.
Travmalara bir yenisi daha eklendi. Beter olsunlar.
Jorge Jesus: “Sanki benden önce şampiyon oluyordunuz awk.” (!)İstanbulspor attı 90+6’da 3-3 !
Bu Fenerden bi halt olmaz. Hakem demeye baslamislar yineSahip çıkalım Jesus dedeye, taraftara el kol yapıp üzerlerine yürümüş. Tam İskender Büyük havalarına girmiş.
Önümüzdeki hafta bjk derbisini kazanıp herkese yerini hatırlatmak lazım.