Marcao'da serbest kalma maddesi koysaydık bizde 20 civarı filan daha yüksek fiyata gidebilirdi.Rennes 18 vermiş Minjae midir nedir onun için.Marcao bedavaya gitti.
Marcao'da serbest kalma maddesi koysaydık bizde 20 civarı filan daha yüksek fiyata gidebilirdi.Rennes 18 vermiş Minjae midir nedir onun için.Marcao bedavaya gitti.
Abi ben serbest kalmanın kulüplerin elini zayıflattığını düşünüyorum. Zaten sadece ispanyada zorunlu diye biliyorum. Marcao 'nun 25 milyon serbest kalması olsa yine benzer bir teklifi yapabilirler kabul etmezsin sonrasında oyuncu gitmek ister sorun çıkarır falan aynı muhabbet yine olabilirdi eğer satmasaydık. Biz satış konusunda çok kötüyüz bunu kabul etmek lazım.Marcao'da serbest kalma maddesi koysaydık bizde 20 civarı filan daha yüksek fiyata gidebilirdi.
Size tek bir sey diyim, bu fenerden bir sey olmaz. Ligi 3.bitirsin dua etsinler basariliyiz diye. Karman corman bir takim. Doldurmuslar eski,kiralik,yeni,kalitesiz(King-Brujma) gibileri. Tam corba takim.Ismail Kartali biraktiklari gun bittiler. Bu sezon bizim bir onceki sezonumuz gibi olacaklar.Jesus 10.hafta olmadan bavulunu toplar ve der gelsin tazminatlar , paralar
Bu bir sey degil. Daha neler olacak neler. Ismail Kartal'in gonderildigi, Jesusun geldigi gun Ali Koca cok tesekkur ettim. Galatasaray olarak altin nimet firsati bu. Jesus - Okan kiyaslamasi olsa secsem kesinlikle Okan Burugu secerdim. Jesus'un akibeti, Rijkaard,Aragones vs den farkli olmayacak. Ligin sadece ilk 2 haftasinda zayif takimlarla oynayacaklari icin 2 galibiyet alabilirler ama, Umraniye geldigi gibi gider ligin sonuncusu olarak. Sonuc olarak iyiki varsin Ali Koc. Eger Dursun Ozbek kotunun iyisi olmayi basarabilirse sampiyonluk hayirli olsun diyebilirimSır çözüldü. Fenerbahçe'nin şampiyonluğu hayırlı olsun
Satmazlar. 7'ye bırakır mısınız hocam?Trabzonspor'da Eren Elmalı'yı izliyorum. Milli takım müthiş bir sol bek kazandı. Keşke biz alabilseydik. Trabzonspor ŞL' de olduğu için orda kendini gösterecektir. Seneye en az 8-10 a satarlar.