Sestinaya çökebiliriz; bejeke Play-Off'larda ne yapacak asıl merak konusu o, Efes sakatlar iyileşene kadar cok vasat, Febe hocasiyla ligde belki ama Avrupa'da zor...
Demek ki yeterli öz güveni verememişiz. Böyle yorumladım.
Göksenin varken oraya başka Türk gelmez. Gidenler hep diğerleri oluyor.Demek ki yeterli öz güveni verememişiz. Böyle yorumladım.
Avrupa'dan da olduk. 7-8'den play off yapmak başarı sanırım yönetime. sezona bu kadar iyi girmişken neden böyle bir şey yaptılar anlayamadım.Manisa yönetimi uyumaya devam etsin.Geçen sezondan beri Manisa'yı takdir ettik.Fakat aldıkları 2 galibiyet(Daçka + Bursa) bulutların üzerine çıkarmış kendilerini.25 dakikada her takım size 25 fark atıyor ondan sonra maça dönebilir miyiz diye cebelleşip duruyorsunuz.
Sezon başında John Roberson sakatlanmış,Russell sakatlanmış,James Anderson sakat.Russell sakatlandıktan döndükten sonra toparlanamamış.Hala takviye yapmıyorsunuz.Duval gereksizine süre bile veremiyorsunuz o kadar kötü transfer.
Kısıtlı rotasyonu olan Çekmece'den 30 sayı fark yemeniz mi lazım uyanmanız için ? Şaka gibisiniz ya.