12-10 üstünlükten sonra 3-0 seri yedik. gidiyor maç. 13-12 öne geçtiler, moladayız.
Kadın voleybolda da 98-34'lük bir Fenerbahçe üstünlüğü söz konusu.Tribünleri 2. sette sahaya defaten çakmak attı, evet. Bununla birlikte tribünlerin esaslı zamanlarında erkek voleybolda yarı yarıya derbilerde ekmeğini yediğimiz; kadın basketbolda da yarı yarıya derbilerde denediğimiz bir yöntemdi oyunu durdurarak ritmi döndürmek. Üstüne Ünal Aysal dönemindeki voleybol maçlarında totem bestelerimiz olarak adlandırdığımız ''İnanın çocuklar'' ve ''Dönence''ye de girerek kazanmamız için gerekli zemini oluşturdular, ellerinden geleni yaptılar aslında.
Dursun Özbek başkan olduğunda Şubat'ta sezonu açmaya çalışan, sezonu öncesinde açmış olduğu halde Şubat'ta sezonu kapatan takımlar görmek şaşırtmıyor. Yaptıkları yapacaklarının teminatı.
Vikipedi'nin bana verdiği yetkiye dayanarak erkek voleyboldaki derbilerde 35 maçlık üstünlüğümüz var. Basketbolda Euroleague, futbolda yerel lig üzerinden yıldız tartışmaları havada uçuşuyorken tarihi bütüncül şekilde görelim. Futbolda bu içeriğe dair taraf olan Fenerbahçeli, erkek voleybolda bertaraf olur.
O branşların hepsini biz sevdirdik futbolda aldığımız başarılarla. Ne yapsın adamlar onlara sarılıyor.Kadın futbolun mazisi daha birkaç yıllık diye girmedim. Orada da 0-7'lik bir yenilgi var Arena'da. Galibiyetlerde de 3-2 sadece.
Erkek basket, kadın basket, kadın voleybolda 1 numaralı kupayı aldılar.
Mahir Bey, Fenerbasket'teki kenz misiniz? Kendisi de okuduğum dönemde Galatasaray-Fenerbahçe rekabeti, derbileri tarihini Fenerbahçe lehine gün, ay, yıl olarak bölerdi zira. Gsbasket üyelerinin Fenerbasket'te, Fenerbasket üyelerinin de Gsbasket'te yazma deneyimleri geçmişte keskin sinir uçlarının getirdiği kırılmalarla noktalansa da kendisini bekleriz elbette. Arkadan konuşmak, stüdyoda canlı yayında cevap hakkı tanımamak gibi olmasın.Kadın futbolun mazisi daha birkaç yıllık diye girmedim. Orada da 0-7'lik bir yenilgi var Arena'da. Galibiyetlerde de 3-2 sadece.
Erkek basket, kadın basket, kadın voleybolda 1 numaralı kupayı aldılar.