Adı çok ses getirmedi ama Maxwell Holta adı sayılır orta oyunculardan
Bu oyuncu da iyidir inşallahPasör çaprazı olarak Polonya liginde oynayan Çek oyuncu Jan Hadrava ismi geçiyor
Pek hakim değilim bu branşa ama seneye iyi bir kadromuz olacak sanırım, doğru mu? seneye şampiyonluk kovalar mıyız adı geçenlerle, aydınlatan olursa çok sevinirim.
Zaten devlet kurumlarin takimlari olmasi cok sacma geliyor bana. Yani avrupada ve dünyada bizden baska böyle bir ülke varmi bilmiyorum ben kendi oturdugum avrupa ülkesinde böyle bir durum söz konusu degil. Devlet kurumlari sponsor oluyor evet ama kendi takimlarinin kurmasi yasaklanmali.Devlet kurumlarının yarıştığı branşlarda birincilik gerçekten zor.Vakif,THY Ziraat,Halkbank voleybolu domine ediyor. Keza Eczacı ve Arkas özel sektörün sadece tek branşta senelerdir yatırım yapan temsilcileri.Geriye bir tek fener kalıyor üst düzey çok branşta yarışan, biz de olanaklar çerçevesinde yarışmaya çalışıyoruz. Bence bur seçim yapmalıyız en mantıklı brans için, bütçeyi de oraya daha fazla ayirmaliyiz. Bence bu brans erkek voleybol ya da kadın basketbol olmalı.