Fenerbahçe şu kadrosuyla F4 yapabiliyorsa zaten ligin durumu tartışılır. Ciddi ciddi şu elemanlarla Sestina'larla F4 yapabildiler...
Keske Oly bir surpriz yapsa.Her ne kadar pazar aksami futbol takimimizin sampiyonluk macindan dolayi finali izleyemeyecek olsam da Pana-Oly finali cok yakisirdi.Maçın başından sonuna kadar PANA'nın hak ettiği bir galibiyet oldu.
Özellikle Mathias Lessort efsane oynadı.
Wilbekin çok kötü oynadı ve belki de Guduric ile birlikte mağlubiyetin 1 numaralı sorumlusu oldu.
Real Madrid-PANA finali izleriz diye düşünüyorum.
Real Madrid favori ama Gabriel Deck'in olmaması büyük eksiklik ve Oly'nin kadro derinliği daha iyi.Keske Oly bir surpriz yapsa.Her ne kadar pazar aksami futbol takimimizin sampiyonluk macindan dolayi finali izleyemeyecek olsam da Pana-Oly finali cok yakisirdi.
Fall-Tavares carpismasini merak ediyorum en cok.Bakalim Oly’de kisalarin performansi belirleyici olacak.Uzunlardan istikrarli verim aliyorlar zaten.Real Madrid favori ama Gabriel Deck'in olmaması büyük eksiklik ve Oly'nin kadro derinliği daha iyi.
Bence Real Madrid kazanır ama Oly kazanırsa da şaşırmam.
Ergin Ataman çok özel biri,Pana'da ilk sezonunda final yapıyor,bütçe artmış olabilir ama ne bütçeler var başarı gelmiyor,mesela Barcelona,Milano.
Fener'de başarılı oldu bence,sonuçta bu kadroyla final four yapmakta onlar için başarı.
Olympiakos için üzüldüm,finalde yunan derbisi istiyordum.