Vasat hocami? bu forumda fenerlilerin yeri yok malesef antuya gitsen iyi olurBu maç gösterdi ki , Okan Buruk kesinlike üst düzey yada iyi bir hoca değil. Vasat bir hoca.
Kerem A. na 90+ süre sahada görev verdi. Takıma 1 gram katkısı yok , zararı olan oyuncuyu sahada tuttu.
Okan hoca öyle bir maç kadrosu kurmuş ki , kadroda yedek stoper yok , yedek sol bek yok. Kerem D. stoper oynadı , Barış Alper solbek oynadı. Orta sahadan Oliveriayı çıkarıp onun yerine oyuna Bakambuyu sokuyor , Bakambu gol attı ya , bakın ne doğru yaptım diyordur.
Allah tan bu gün rakip Pendikspordu , yoksa vay halimize.
3-4 maçtır Boey çok kötü oynuyor , geriye gidiyor oyunu. İcardi sakatlık dedik ama o da çok durgun ve etkisiz.
3 puan dışında sevinicek hiç bir şey yok bu maça dair.
Kesinlikle Kazımcan'dan daha iyi katkı verdi. Keşke sol ayaklı olsaymış.Baris Alper cok iyi solbek oynadi. Kazimcan ve Angelinodan daha iyi
sag ayakli olmasi daha iyi avantaj cünkü iceriye kat edebiliyor daha tehlikeliKesinlikle Kazımcan'dan daha iyi katkı verdi. Keşke sol ayaklı olsaymış.
Önünde oynayan Kerem sanılanın aksine çizgiyi hiç sevmediği için sol kanat tamamen Barış’a kaldı. O da birebirde oynayıp,içeriye de kat edebildi bu maçta. Ama Zaha varken böyle olmaz. Zaha varken yapması gereken Zaha nın arkasından hızla bindirip cezalanına topu kesmek. Bunun için de sol ayak önemli. Hakan Ünsal çok iyi yapardı bunu. Ama Barış çalışkandır. İdmanlarda extra diripling üstü sol ayakla özellikle ön direğe ( Icardi öyle seviyor) orta çalışır. Ben yapabileceğini düşünüyorum.sag ayakli olmasi daha iyi avantaj cünkü iceriye kat edebiliyor daha tehlikeli
Kylian Mbappe var. Psg de oynuyor. Isak tan daha iyi oyuncu bence ona çökelim.
Zaha'ya teşekkür edip çökebiliriz=)
İroniyi anlamamışın =) olsun senide böyle kabul ettimKylian Mbappe var. Psg de oynuyor. Isak tan daha iyi oyuncu bence ona çökelim.