• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2023-2024 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Ulan sen ne acayip bir çarsın be... O golü nereden çıkardın kuyudan mı ya aklım almıyor. Önceki pozisyonu da yoktan var edip vurdu kaleci çıkarmıştı 2 dk önce.

İşte bu be.

Goodbye Mert.Beşiktaş 10 kişi.

Hakemin eyyamı ile Davinson'a sarı verilmişti.İnsallah Amartey denilen herifte atılır oyundan.

Icardi çok pis sinir bozuyor. Adam 2 pozisyonda maçın kaderini değiştirdi.

Kötü maç çıkaracağını anlayan Mert artık sakatlık kozu kalmayınca kırmızı kart ile maça veda ediyor :)

Tete bambaşka bir seviye... Zaha da keza.

Yakalamışken atacaksın 2-3 tane daha. Adamlar zaten psikolojik olarak havlu attı. Bu sezon sonu averaja bile kalabilir valla. Atacaksın !

Böyle yakalamışsın rakibi tempo düşürmek ne demek?

Biraz daha kararlı olmak lazım.Maça %100 konsantre ile başladık fakat maçın gidişatı,öne geçip sonrada Beşiktaş'ın 10 kişi kalması bizim konsantremizide etkiledi ve devreye girerken %75 %80 lerdeydi konsantremiz.Takım bu kadar iyiyken,Tete-Zaha bu kadar diriyken Icardi bu kadar fiziksel mücadelelerin içine giriyorken,yaptığımız ön alan presleri muazzamken,bu kadarda pozisyon buluyorken skoru minimum 2-0 a getirmemiz lazım.

Devre arasında Okan hoca takımımıza rakibin 10 kişi ve geride olduğunu,kaybedecek bir şeyleri olmadığını mutlaka hatırlatır.

Oyun olarak maç tamamen bizdeydi,Beşiktaş'a top oynatmadık,2.yarıdada öyle olacaktır.

İlk yarı özellikle , kırmızı kartdan sonra 2-0 yakalamalıydık. Çok rahat gol olacak pozisyonları harcadık. Futbol ciddiyetsizliği kabul etmez.
10 kişi kalan rakibe hala atak şansı veriyoruz. Özellikle sarı kartlı oyuncular çok dikkatli olmalı , hakem bize çok rahat sarı kat çıkartabilir ve penaltı çalabilir.
Bu Angelino yu üstüne para verseler almaMAmız lazım , bizim takımda seyrettiğim en kötü sol bek . Emre taşdemir den bile.
Kerem de çok kötü bu gün , biraz önde baskı yapıyor kısmen , ama kesinlikle 10 numara oynamamalı.
Tete beni ilk yarı olumlu anlamda çok şaşırrtı.

10 kisi kaldılar, biz bozuldu.

Derbide 1-0'a güvenemezsin. Maçın son dakikası bir kaza kurşunu yaşamayacağının garantisi yok. Icardi de hala biraz hantal kalıyor bazı pozisyonlarda.

Kötü oynuyoruz ,bence Zaha çıkıp Mertens girse iyi olacak ,Kerem sola geçer.

Angelinho'dan olacak gibi durmuyor hiç. Bizim bir de Ziyech diye bir dünya yıldızımız vardı sahi, nerelerde o ?

Penaltı be Torreira

İzlemeye gitti.İptal etti.

Penaltı yok, doğru karar.

Fakat bizim şimdiye kadar rahat 3 yapmamız lazımdı.
1-0 sürdürmek skandal.

Ben de ikinci sarı gelir mi diye bekledim ama ne yapalım.

Yakın çekim görünce sevincim kursagımda kaldı hiç ikna olmadım zaten fakat hakemin daha net görmesi lazım.

Bu bjk ne çok koşuyor, bakalım sonunu getirebilecek mi?

Aferin, rahatladınız şimdi.

Geri