• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2023-2024 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

İcardi...
Söyleyecek söz yok.
Aradan uzun yıllar geçse de Galatasaray tarihinin efsane oyuncular listesinde en üst sıralardaki hatta belki de ilk sıradaki yerini aldı.
Büyük fedakârlık yaptı.
Teşekkürler.

Fedakarlık yapacağım derken daha uzun ayrılık sebebi olmaz inşallah bu karar.

Exxen'de sıkıntı yaşıyor mu herkes ? Twitter(X) da herkes sorun yaşadığını söylüyor.Ben giremiyorum bile.

Bu maçta Kazımcan intihar gibi bir şey bence.
Bu seviyeler için çok çok yetersiz.

Adam Münih maçında Panenka atıyor ya.

Icardiiiiiiii!

Geçekten müthiş oynuyoruz. Ama yine beceriksizliğimiz tuttu. Ahhh Kerem ahhh.

Bu maçın sonucu ne olursa olsun gurur duyuyorum. İnanılmaz bir 45 dakika oynadık.

Bayern gibi kendi sahasından fişek hızıyla çıkabilen bir takımı muhteşem pres ile çıkartmadık. Muhteşem oynuyoruz bozulmasın. 🧿

45dk dır oynadığımız Topu Bayern Karşı Türkiyede değil Avrupada oynıcak takım yok.

Çok iyiydik ama efora dayalı oynuyoruz 60 dan sonra düşeriz değişiklik için gol yemeyi beklemeyiz umarım. Fazla ileride kalıyoruz göbek boşalıyor bazen.

Tete'de patlayıcı sürat yok, ortada Tete kanatlarda Kerem Zaha denesek bir.

Defansları çok kötü sahada resmen eziyoruz, bahtsızlığımız hala devam ediyor yoksa şuan tarihi farkı konuşuyorduk.

Münih’e top göstermiyoruz resmen. Talihsiz bir gol yiyip mağlup olmayız umarım. Bunca çaba boşa gitmesin.

Göz göre göre golu yedik. gene oyuncu değişikliklerinde geç kaldın. 60 dk dan itibaren münih basmaya başladı , sağ olsun okan hoca .

takımın sahada bu kadar iyi olduğu bir maçta değişikliklerde bu kadar geç kalmak çok kötü

Münih bize de Kopenhag'a çektiği tarifeyi çekecek gibi. Orada da bir şey oynamadan kazandılar. Kazımcan 15 dakikadır çıkarın beni diyor aslında ama Okan Hoca 3-4 dakika sonra yapacağı değişiklikleri keşke 70. dakikada yapsaydı. Umarım beraberlik çıkarabiliriz.

Yorulduk geçmiş olsun. Canınız sağolsun aslanlar.

Oyundan koptuk iyice. Orta saha çöktü.
Ndombele 1-1 iken girmeli, 3-1 olduktan sonra değil.

Okan hoca keşke şu oyuncu değiştirme zamanını doğru ayarlayabilse. 65 de yapsak şu değişiklikleri skor şimdi böyle olmayacaktı. Canları sağ olsun

Geri