2023-2024 Galatasaray Kadın Futbol Takımı

Şampiyon olunamadığı anda yenen ilk golün videosu sezonun 5 saniyelik anlatımı olarak sunulur. Yenen ikinci golde Shmatko fecaat bir stoper performansı göstermiş olmakla birlikte ilk gol sebebiyle futbolda olağan bir enstantane gibi kalıyor.

Yine Dursun Özbek'in başkan olduğu 2015-2016 kadın basketbol sezonuna Ekrem Memnun ne şekilde reaksiyon gösterdiyse, 2023-2024 sezonunun devre arasına da kadın futbol takımı aynı reaksiyonu verdi.
 
Kipoyi'nin sahada oluşundan yola çıkarak, Galatasaray futbol takımlarında hücum hattı oyuncularının tatil promosyon kodları sözleşmelere not düşülüyordur umarım.

Önemli maçlarda ikinci yarılarda ve özellikle duraklamalarda gelen gollerle alınan galibiyetler şampiyonluğu, geçen hafta Gaziantep Asya maçına da şampiyonlukta dahi kabul edilemeyecek şekilde sirayet eden derme çatma görüntü ise gidip gelen sezonda aksi ihtimali işaret ediyor.
 
Karagümrük 78. dakikada 1-0 öne geçti Fenerbahçe karşısında. fenerin burdan maçı dondurmesı çok zor. Trabzon'a mutlaka atıp 3 puanı almamız lazım. şu iki haftada fener bize şampiyonluğu hediye etti bir nevi, bugün bu fırsatı kaçırırsak çok ağlarız ilerde. haydi kızlar. son 10 dakikaya sıkıştırın bir tane.
 

Üst