Bu yazının benim açımdan çok doğru bir yanı da var yanlış olduğunu düşündüğüm bir kısmı da var, bunu daha öncede belirtmiştim, 10 yıl içinde iki defa final four oynayıp iki defa kupa kazanmak yerine, 10 yıl içinde yedi sekiz defa final four oynayıp bir defa kupa kazanmak benim açımdan çok daha önemli ve güzel. Sürekli tepede kalmak ve doğru yönde yatırım yapmak dediğiniz gibi spor kulübü olmayı gösterir.
Katılmadığım kısım ise çok final four ya da final oynayıp kaybedene "loser" denilmesi. Erkeklerde de CSKA çok final kaybetti ama nerdeyse sürekli final four da oldular ve bu yüzden büyük saygı kazandılar. Sonuçta final four günlük performans olayı, iki gün önce çok rahat kazanan Mersin ve yine iki gün önce biraz zorlanarak finale çıkan bir Fenerbahçe vardı, artık takım oyunları iyi ve yetenekli oyuncular ile oynanıyor bunun içinde bütçe gerekiyor. Yani sadece mücadele ederek bir yere kadar geliniyor sonrası için yetenek gerekiyor..Keşke biz de sürekli bu tepe noktada olup bu heyecanı her yıl yaşasak. Umarım bundan sonra doğru adımlar atabiliriz.