2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Tamam 250 bin dolar fazla ama sene başından bu kız ile makul bir konuşma ile 175 bin ile 200 bin arası anlaşma yapılabilirdi. Bu parayı veremiyorsan vasat oyunculara gitmek zorunda kalırsın onlarında halleri ortada. Mc Cowan yerine iyi bir yabancı pivot alınacak birde onu yedeklemek için bir Türk alacaksın bu ikisi zaten 200 bu USD olacak zaten. Gerçekten çok düzensiz ilerliyoruz. Umarım bir şekilde anlaşma yoluna gideriz

@GalatasaraySK @GSBasketbol fenerin bu takımı ve amatörlere yaptığı yatırımlar gerçekten takdir edilesi bir durum!Umarım bizlere de örnek olur bu yaptıkları!
Ciddi manada amatör branşlarda bırakın fenerden geride olmayı ortalama takımlardan bile çok çok gerideyiz !
Türkiye’ye bu branşları getiren Galatasarayımıza hiç yakışmıyor bu durum

Biz o kadar final kaybetsek; çoktan kapatmıştık branşı. Bunlar ise böylesine loser olmalarına rağmen, pes etmediler ve her sezon yatırım yapmaya devam ettiler. Spor kulübü olmak bunu gerektirir. Ne yazık ki biz spor kulübü değiliz.

Bizde de fırtına gibi esen Alba, oyunu domine eden Sancho vardı bir zamanlar, çok özlüyoruz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
McCowen transfer edilirken TC pasaportu alınca rakiplerin peşine düşeceği, değerinin yükseleceği tahmin edilememiş mi? Sırf para yüzünden bu oyuncu elden kaçırılırsa şube tarihinin en büyük fiyaskolarından olur.

Kırk yılın başı dominant bir devşirmemiz oldu. Onu da rakiplere kaptırmayalım bir zahmet. Zaten kaliteli yerli oyuncu almakta zorlanıyoruz.

Biz o kadar final kaybetsek; çoktan kapatmıştık branşı. Bunlar ise böylesine loser olmalarına rağmen, pes etmediler ve her sezon yatırım yapmaya devam ettiler. Spor kulübü olmak bunu gerektirir. Ne yazık ki biz spor kulübü değiliz.

Bu yazının benim açımdan çok doğru bir yanı da var yanlış olduğunu düşündüğüm bir kısmı da var, bunu daha öncede belirtmiştim, 10 yıl içinde iki defa final four oynayıp iki defa kupa kazanmak yerine, 10 yıl içinde yedi sekiz defa final four oynayıp bir defa kupa kazanmak benim açımdan çok daha önemli ve güzel. Sürekli tepede kalmak ve doğru yönde yatırım yapmak dediğiniz gibi spor kulübü olmayı gösterir.
Katılmadığım kısım ise çok final four ya da final oynayıp kaybedene "loser" denilmesi. Erkeklerde de CSKA çok final kaybetti ama nerdeyse sürekli final four da oldular ve bu yüzden büyük saygı kazandılar. Sonuçta final four günlük performans olayı, iki gün önce çok rahat kazanan Mersin ve yine iki gün önce biraz zorlanarak finale çıkan bir Fenerbahçe vardı, artık takım oyunları iyi ve yetenekli oyuncular ile oynanıyor bunun içinde bütçe gerekiyor. Yani sadece mücadele ederek bir yere kadar geliniyor sonrası için yetenek gerekiyor..Keşke biz de sürekli bu tepe noktada olup bu heyecanı her yıl yaşasak. Umarım bundan sonra doğru adımlar atabiliriz.

Bu yazının benim açımdan çok doğru bir yanı da var yanlış olduğunu düşündüğüm bir kısmı da var, bunu daha öncede belirtmiştim, 10 yıl içinde iki defa final four oynayıp iki defa kupa kazanmak yerine, 10 yıl içinde yedi sekiz defa final four oynayıp bir defa kupa kazanmak benim açımdan çok daha önemli ve güzel. Sürekli tepede kalmak ve doğru yönde yatırım yapmak dediğiniz gibi spor kulübü olmayı gösterir.
Katılmadığım kısım ise çok final four ya da final oynayıp kaybedene "loser" denilmesi. Erkeklerde de CSKA çok final kaybetti ama nerdeyse sürekli final four da oldular ve bu yüzden büyük saygı kazandılar. Sonuçta final four günlük performans olayı, iki gün önce çok rahat kazanan Mersin ve yine iki gün önce biraz zorlanarak finale çıkan bir Fenerbahçe vardı, artık takım oyunları iyi ve yetenekli oyuncular ile oynanıyor bunun içinde bütçe gerekiyor. Yani sadece mücadele ederek bir yere kadar geliniyor sonrası için yetenek gerekiyor..Keşke biz de sürekli bu tepe noktada olup bu heyecanı her yıl yaşasak. Umarım bundan sonra doğru adımlar atabiliriz.

Kupa kazanmak, winner ruhu kesinlikle değerli bir şey. Fakat bu yazdıklarınız maalesef ülkede hiç değer görmeyen, tam tersi alay konusu olan şeyler. 1 Euroleague şampiyonluğumuz var, bu seneye kadar diğer tarafın yoktu ama mesela aynı maddi şartlarda ülkeye yabancı bir topçuya teklif yapsak sizce kime giderdi o topçu? Veya direkt kendinize sorun hiç gönül bağınız olmayan bir ligde iki takım istese siz sürekli en tepeye oynayan, sürekli yatırım yapan bir takıma mı gidersiniz yoksa bir kere en tepeye çıkmış ama her sene ne olacağını bilmediğiniz takıma mı? Yatırım yapmak günah sayılıyor bizim memlekette inanılmaz bir şekilde. Her yerde ezeli rekabetler birbirlerini yukarı taşır ancak biz burada yatırım yapıyoruz ama onlar yapıp kupa alamıyorlar diye avunuyoruz. Galatasaray'a oynadığı her branşta en iyi olmaya çalışmak yakışır, bunu göz ardı eden yöneticilere tepki göstermek gerekiyor kesinlikle.

Kral sen hasas donemdesin sanırım Yönetimi neden 2 senelik yapmadin diye eleştirelim.

Neden daha sezon ortasinda uzatmadilar diye eleştirelim hatta biz Mccowan mı kaldık daha iyisini lazim diyelim vasata biz tamah etmeyiz diyelim

Bütçe neden daha iyi değil diye eleştirelim ama 1m dolar civarı bir bütçen varsa Mccowana 250k dolar veremezsin bunu anlamiyorsun.

Bana kalirsa başı boş işler icin 1m dolar harcicagimiza kapatalim.

Tekerlekli ne durumda oda laylaylom durumda ise kapatalım Erkek Takimina ekleyelim bütceleri birazda olsa anlami olur

Ben TÜRKCE YAZIYORUM KAFANDA KURMAK yerine yazdiklarimi okuyup anlarsan anlasicaz

1m dolar harcayacağımıza kadın basketbolu kapatalım, 3 milyon dolar harcayacağımıza erkek basketbolu kapatalım, voleybolları kapatalım. Nereye gideceğiz böyle?

Başından sonuna kadar katıldığım harika bir yorum.
Düşündüklerimi aynen yazmışsınız.
Mesele kupayı 1 kere almak değil,hep yarışmacı ve hep zirveye oynayan bir kulüp olmak. Malesef Galatasaray'da 1 kere başarı geldi mi doygunluk oluyor ve 1 adım öteye gitmek istemiyoruz. CSKA örneği bence çok doğru bir örnek. CSKA Oly'e son saniyede yediği basket ile dramatik bir şekilde kupayı kaybetmişti. Ama yatırıma devam ettiler ve yanlış hatırlamıyorsam 10 yıl içinde 2 kere Euroleague şampiyonu oldular.
Süreklilik ve devamlı istemek gerçekten çok önemli.

Son düzenleme:
Basketbol, voleybol, kürek, su topu yani kısacası futbol haricindeki diğer branşlara gönül veren hanımefendiler beyefendiler kulüp bu kulvarlara gerekli ilgiyi göstermeyip çuvallayıp başarısız olduğunda kendinizi nasıl hissediyorsunuz? Şahsen ben ömrümden bir yıl çalınmış gibi hissediyorum. Bu hayattaki en önemli şey zamandır ve geri alamıyoruz. İşte bir sezon daha boşa geçti.

Bu branşlara ilgi gösterip kombine, bilet, forma, aksesuar alan insanlara yapılan bu muameleye en hafif tabirle kötü muamele göstermek denir. Bu insanlar hayatlarından zaman ve maddiyat ayırıp bu branşlara gönülden destek verip ilgi gösteriyorlar. Bu yönetim şekli, kurulan koç, antrenör ve oyuncu kadroları bu seyircilere büyük saygısızlık demek oluyor. Bir yıl değil iki yıl değil üç yıl değil hemen her yıl aynı kısır döngü. Sanki insanları bilerek ve isteyerek bu branşlardan soğutmak istiyor gibiler. Bu gidişat böyle devam ederse bir süre sonra gerçekten sadece futbol kulübü olarak kalacağız.

1m dolar harcayacağımıza kadın basketbolu kapatalım, 3 milyon dolar harcayacağımıza erkek basketbolu kapatalım, voleybolları kapatalım. Nereye gideceğiz böyle?
Bir yeremi gidiyoruz bu şekilde kendimizi kahrediyoruz.

Galatasaray ismi bu kadar basit ucuz olmamali hersene sampiyon olamazsin kabul ama Galatasaray Formasi ile bir takım sahaya cikicak takimin 12 kişisinden 10 tanesi vasat oyuncularla dolucak bumudur bize reva görülen? GALATASARAY ismine reva görülen

Bir sponsor çıkıp vermeyecekse öyle 3-4 milyon dolar harcamak akıl işi değil. Kimse kusura bakmasın. Dolar olmuş 20, seçimden sonra 25-30'lar konuşuluyor. Kuluübün borcu bitmeden böyle paralar harcamak saçmalık.

Bir sponsor çıkıp vermeyecekse öyle 3-4 milyon dolar harcamak akıl işi değil. Kimse kusura bakmasın. Dolar olmuş 20, seçimden sonra 25-30'lar konuşuluyor. Kuluübün borcu bitmeden böyle paralar harcamak saçmalık.
Fenerbahçe bu kadar parayı sadece klüp kasasından çıkarmıyor. Biz de daha fazla sponsor bulmalıyız. Galatasaray markası bu kadar ucuz olamaz. Takımların isim sponsorları bu kadar yetersiz olmamalı. İtalyan voleybol takımlarını görüyorsunuz formada yer kalmıyor nerdeyse ama değerini de iyi belirlemek gerekiyor.

Fenerbahçe bu kadar parayı sadece klüp kasasından çıkarmıyor. Biz de daha fazla sponsor bulmalıyız. Galatasaray markası bu kadar ucuz olamaz. Takımların isim sponsorları bu kadar yetersiz olmamalı. İtalyan voleybol takımlarını görüyorsunuz formada yer kalmıyor nerdeyse ama değerini de iyi belirlemek gerekiyor.
Bıkmadınız şu Galatasaray markası bu kadar ucuz değil safsatasından. Vermiyor kardeşim hiç kimse. Tunç holding ve Nef ile bu kadar yürüyor işte.

Bıkmadınız şu Galatasaray markası bu kadar ucuz değil safsatasından. Vermiyor kardeşim hiç kimse. Tunç holding ve Nef ile bu kadar yürüyor işte.
Daha fazla vereni bulacaksın o zaman kapı kapı gezeceksin gerekirse. Safsata değil adamlar nasıl buluyor bizim yönetim de bulacak. Bulamıyorsa da hayal satmayacak açık açık çıkıp benim amacım sadece oyuncu yetiştirmek şampiyon olmak değil diyecek. Fenerbahçe Ülker ile birleşip basketbol erkek takımda bu kadar atılım yaptı. Biz daha son şampiyonluğu yaşatan koçu geri alıp almamayı tartışıyoruz. Gerçeği Ergin Ataman da bizi istiyorumu bilmiyoruz.