2023-24 Sultanlar Ligi (Voleybol)

Fenerbahce vargasi 18 yasindayken bulup getirdi. Arina ve ana cristina da gecen yilin basinda geldiklerinde 17 yasindalardi. Su anda bu oyuncularla yenilmez denilen vakifin hegemonyasini kirdilar.

Bizim de madem cok paramiz yok benzer yontemi neden denemiyoruz? Rusyada alttan yetisen cok yetenekli jenerasyon var. 17-21 yas arasi en azindan 2 tane oyuncuyu bulup getirmek cok mu zor.

Yine anthi'nin vatandasi ve milli takimdan arkadasi maria anthouli var 2.02 boyunda 2004 dogumlu yunanistan liginde takimini sampiyon yapti getirmek istesen her turlu gelir. Ama biz de bunlari dusunecek, akil edecek insanlar yok
 
Bu sene ,yaşanan bir yol kazası idi. Seri uzamasın diye yarı finalde, uygulanan altın set olmasa Vakıfbank, feneri diğer maçtada yenip seriyi 2-1 ile geçerdi. Neyse sıkıntı yok . Dünyanın, tartışmasız en iyi takımlarından biri olan Vakıfbank, seneye yine kaldığı yerden devam edip fenere haddini bildirir.
 
Hüseyin ertürk, ve ErdoğDu mutlu,kardeşlerim komik ne varki gülüyorsunuz ?

Komik olan şu ki Fb senin her alanda ezeli rakibin ve sen futbol hariç diğer branşlara hakettiği değeri ve bütçeyi vermiyorsun. Adamların başarılı olduğu branşlar da Yok Halkbank yok Efes yok Vakıfbank tokatlar, tokat manyağı yapar deyip Gs forumunda bununla övünüyorsun. Ama haklısın suç sende de değil sizi bu duruma alıştıran kişilerde.
 
Hüseyin bey: a.efes, Vakıfbank,halkbank,vs.bunlar daima mücadele verdikleri kulvarlarda; şampiyonluğun en önemli adayları takımlar sizde biliyorsunuz.bu takımların şampiyonluğu kaybetmeleri normaldir.Ancak, rakiplerinin durumları ile kıyaslandığında, şampiyonluğu kaçırmalarını spor otoriteleri, editörleri, vs.büyük sürpriz, şanssızlık, veya yol kazası , olarak yada bu sene pekte iyi değiller şeklinde yorumlar.vakıfbank bir dünya markasıdır.bu sene, şampiyon olmamaları bana göre yol kazasıdır. Seri uzamasın diye altın setin uygulanması tvfnin tasarrufudur.Yoksa geçen sezonlar, seri uzuyor maçlar birinin üstünlüğü oluncaya kadar devam ediyordu. Bu bağlamda ben yinede Vakıfbankın bu durumuna yol kazası derim normaldir.kavramlar görecelidir. Siz ,katılmayabilirsiniz normal karşılarım.bir Vakıfbank, taraftarı olarak sıkıntı yok. Seneye dünya& Avrupa şampiyonluğu, lig sampiyonluğu müzemizde olacak zaten.
 

Üst