2023-24 Trendyol Süper Lig (Futbol)

Rehavete kapılsak ne olacak ? Biz önümüzdeki bütün maçları kaybetsek bile şampiyon olamazlar,adamların şampiyonluk kaderlerinde yok,biz kaybedersek onlarda kaybederler.Beşiktaş'ı yenerlerse şaşırırım,mesela Bjk'li Musrati bizim maçta gol atmıştı ama kendi kalesine,bunlarla oynanacak maçtada gol atar ama kendi kalesine değil : ) Keşke şampiyonluk yarışından bu kadar kolay kopmasalardı,bizimle oynayacakları maçın bir heyecanı kalmadı.
 
''Şampiyonluğa giden takıma böyle penaltı veremezsiniz.'' , ''5 maçı da kazansak şampiyonuz.''

Şu cümleleri kuran IQ'su ve ahlâkı aynı seviyede olan adamla imtihan olun durun. Sizin de çileniz bu. Hem alenen kayrılma isteyecek kadar ahlâksız; hem de 5 maçı kazanınca şampiyon olacağını düşünecek kadar basit matematikten bile uzak bir güruh... Yabancı VAR hakemi getirdikleri için de sağ olsunlar. Şu net penaltıyı Türkiye'de çağıracak VAR hakemi yok !
İsmail Kartal bu ülkenin insanını karizma seviyelerine göre sağ baştan sıralasak son yüzde 10a ancak girecek biri. Maalesef böyle liderlik gerektiren dönemlerde liderlik yapacağım derken iyice saçmalıyor. İlk cümlede kastettiği bu kadar önemli maçta daha dikkatli olun hata yapmayın demek istiyor ama hata yok elbette. Bunu da yanlış anlaşılacak şekilde söyleyecek kadar vasıfsız maalesef. 2. cümle ise matematik bilmezlikten değil liderlik yapmak isterken acziyetinden kaynaklanıyor. Bizim mutlaka puan kaybedeceğimizin mesajını vererek camiasını ayakta tutmaya çalışıyor. Ama bakıyorsun "8'de kapanır 18'de kapanır" sözünün söyleniş tarzı nerde bu sözün ve sahibinin birbiriyle yeni tanışmışçasına ağızda sakil duruşu nerede...
 

Üst