2023-24 Trendyol Süper Lig (Futbol)

Dzeko hamlesi A.K.'nın yapması gereken bir hamleydi; yaşı vs. evet var lakin bence onlara sadece gol anlamında değil, liderlik anlamında da katkı sağlar; sakatlanması ümidiyle.
 
Ali Koç , 40'ına merdiven dayamaya gelmiş Dzeko transferine son kontratı için tonla para harcayarak ne yapmaya çalışıyor acaba... Bu adam 5 yıldır akıllanmadı, bir 5 yıl daha akıllanmaz.
 
Hoca yok Kent,Dzeko hamleleri yapıyolar
Getirdiğin Hocanın sistemi nedir.
Yine patlıcakları okadar belliki

Ben Fenerden korkmuyorm açıkcası Beşiktaştan çekiniyorum, onlarda Tff ile savaş halindeler

Muslera
Mert müldür
Virj
Abdlkerim
Tavares
Parades (Rabiot ama biraz yumuşak kalırız)
Toreria
Zaiola
Kerem
Renato Sanchez
İcardi

Şu 11 Muazzam olur
Rashica
Mertens
Kaan
Emin
Kazımcan
Kaan
Midtjso(Gidebilir)
Berkan
Alper
Yunus
Gelecek Santrafor
Dibua (Gidebilir)
Oliviera(Gidebilir)

Gidebilir yazdığım 3oyuncudan 2si gidebilir gayet muazzam kadro
Vrij Inter ile olan sozlesmesini 2 yil uzatti.
 
Abdullah Avcı fenerbahçe ile anlaştı muhabbeti yüksek sesle söylenmeye başladı çok garip. 1 hafta önce Sadri şener'le poz veren adamı Fenerbahçe'ye hoca yapacak ali koç. cumartesi günü camiayı bilen hoca cart curt sıkmıştı bayağı bir şeyler onların da altı boş çıktı böylece. neyse kesinleşmeden yorum yapmak yanlış olur, bol 0'lı minimum 3 sezonluk komisyon transferlerine hazır olmalı Fenerbahçe taraftarı.
 
Hala inanamıyorum... 38'ine gelmiş ve kariyeri bitmiş bir Edin Dzeko'ya son kontratını yıllık garanti 4.2 Milyonla vermiş. Twitter'da baktığım hemen bütün yorumlarda da Fenerliler çok sevinmiş havalara uçmuş. Bunların burnu daha çok çamurda kalır bu gidişle, müstehak.
 
Dalga geçiyoruz ama baba göre dzeko katkı verecek bir oyuncu. Seneye Fenerbahçe artık çift forvet mi tek forvet mi oynar bilmiyorum ama bathsuayi-dzeko ikilisi iyi bir forvet rotasyonu
 
Dzeko tek forvet oynarsa bence beklenen katkıyı vermez ama Batshuayi ile çift forvet oynarsa beklenenden daha fazla katkı verebilir.
Katılıyorum abi, ağırlığını ve yaşının getirdiği defolari kapatacak bir ikinci forvetle beraber epey verimli olur Dzeko. Ama Abdullah Avcı tek forvet oynatan bir teknik direktör, eğer Abdullah Avcı gelirse pek verim alamaz bence.
 
Ilk once yukaridaki Dzeko konusunda ek olarak sunu diyebilirim ki, Dzeko(dızeko) kürtçede hırsız demekmis o yüzden adına yakışır bir yere geldi. Ikincisi Mbaye Diagne'nin 20 gol ve üzeri attığı bir ligde elbette gol ve goller atacaktir. 12 penaltı atsa hadi 2 kaçırsa 10 etti zaten. oradan buradan 5 tane de salladı mı tamamdır, kendini bir güzel sevdirir.Sene sonu yeni gol müziği "siz benim neler çektiğimi nereden bileceksiniz" olur.
 
Dzeko zaten bu ligde gol atar. Ancak kariyerinin son 2 yılı kalmış bir adama senelik 4.2 Milyon vermek akıl tutulması. Kur ile çarparsan yıllık 120 milyon TL yapıyor. Sen zaten cüzzi miktarda paraya, aynı gol sayısını atacak adamı yine bulup getirirsin piyasada.
 
Dzeko, iki yıllığına 8.4 milyon euro alacak.yazık değilmi bu paraya?sonra sağa, sola saldır, önümüzü kesiyorlar, o yüzden şampiyon olamıyoruz diye ağlayıp sızla .
 
Son düzenleme:
Dzekonun yürüyen hali bu ligde gol atar.
Gol atmak değil, Şampiyon yapmak muhim olan ,Valencia gol kralı idi ama şampiyon yapamadı.
Dzeko alındı Ray Kent alındı,İsmail Kartal Rapor verirken bunlar işe yaramaz sistemime uymazmı diyecekti dese zaten gelemezdi.

İki yıl içinde 8.4m maaş imza parasıda 4m daha eklersek 12.5 dolar çok ciddi para bu mantıkla bunlar batmaya mahkum
 
Dzeko bu ligde 10 golu gecemez. Ver basina Nelsson.Abdulkerim gibi oyunculari 38 yasinda ayakta durmakta zorlanir. Arda Turan'in halini 35 yasinda gorduk. Mata'da eski Mata degildi ve Mertens'te kalirsa ayni Arda durumuna duser. Bu arada Ismail Kartal ile anlasan fb'ye sunu diyorum. Hadi size gecmis olsun. :) 8 hafta sonra Abdullah Avci gelir. Demedi demeyin.
 
Fener çok karışacak. Bu sezon, sonu şampiyon olamayacakları gibi sene sonu, sanırım kongre var.aziz yıldırım ,boş transferler ,klüpteki finansal sıkıntılar, vs. Üzerinden ali koça saldıracak. Şimdi kendilerini arda güler, transferi ile avutuyorlar.arda güler , barcelonaya gidiyor diye sevinç naraları atıyorlar. İspanyayı, başka ülkelerle karıştırıyorlar.bol bol, gaz verdikleri çocuğu , rezil edip elinde sonunda geri alacaklar. Oda onların sorunu tabi.
 
En s... adamları iki ismi duyulunca 50-100 milyona transfer ederler ; Arda da gide gide 20 milyona gitmiş dünya devi Madrid'e. Bu Avrupa takımlarını anlamıyorum. Tamam oyuncunun Türkiye Liginden gitmesi de etken diyeceğim ama Cenk Tosun'un 27M'ye gittiği yerde düşünmeden edemiyor insan. Bir de potansiyel yıldız diye pazarlanan birinin...
 
En salak adamları iki ismi duyulunca 50-100 milyona transfer ederler ; Arda da gide gide 20 milyona gitmiş dünya devi Madrid'e. Bu Avrupa takımlarını anlamıyorum. Tamam oyuncunun Türkiye Liginden gitmesi de etken diyeceğim ama Cenk Tosun'un 27M'ye gittiği yerde düşünmeden edemiyor insan. Bir de potansiyel yıldız diye pazarlanan birinin...
Türkiye'den gidip de uzun yıllar oynayan çok az oyuncu var, %80-90 ellerinde patlıyor, patlamayan da öyle süper yıldız olmuyor. O yüzden risk almak istemiyorlar.
 

Üst