2024-2025 Basketbol Süper Ligi

Daha 2 hafta önce sana beyinsiz dememek için kendimi zor tuttum ama sen beyinsiz adamın tekisin Moody.Yani baskı yokken top elinde 2 kez canlanıyor,en son kaptırıyorsun,2 faulün olduğu halde gidip rakibe sarılıp sportmenlik dışı yapıyorsun ve ilk yarıdan hem 3'lüyorsun hemde 8 sayı önde devre sonuna doğru giderken direkt rakibi ayağa kaldırıyorsun.

Zafer Aktaş'a Allah sabır versin.Adam kenarda delirerek,çıldırarak bir şeyler yapmaya çalışıyor.

Son düzenleme:
Moody yine kötü bir maç çıkardı,Newman ayakta bile duramıyor,Nnaji çaylaklar gibi takılıyor ve 0 sayıda kalıyor,oyundanda almak zorunda kalıyorsun.56 kere hücum ettiğin maçta rakibin 71 kez hücum ediyor ve kazanan sen oluyorsun.

Zafer Aktaş sezon sonu bu ligde kalmalıdır ! Dostumun dostu dostumdur mantığıyla Merkezefendide sezon sonu bu ligde kalmalıdır !

Bursaspor ilk ve 3. periyotta felaket bir basketbol oynadı. Alt sıraların şekillenişine dair anlatımlarım üzerinden de, beni baya bir insana mahcup etti. Karşıyaka maç sonu yine sapıttı fakat kısalardan Karşıyaka Spor Salonu şutları geldi.

Karşıyaka'ya yeni uzun getirdik, yeni antrenör getirdik anlatımı yetti gibi duruyor. Bir mucize olmazsa paçayı kurtardılar.

Bursaspor ilk ve 3. periyotta felaket bir basketbol oynadı. Alt sıraların şekillenişine dair anlatımlarım üzerinden de, beni baya bir insana mahcup etti. Karşıyaka maç sonu yine sapıttı fakat kısalardan Karşıyaka Spor Salonu şutları geldi.

Karşıyaka'ya yeni uzun getirdik, yeni antrenör getirdik anlatımı yetti gibi duruyor. Bir mucize olmazsa paçayı kurtardılar.
Umut fakirin ekmeği.isteyince oluyor .