Kerem kalsın Oğuz kimdir yahu?
Oğuz tavan ve potansiyel olarak Kerem'den çok önde bir oyuncu. Büyük potansiyele sahip bir futbolcuya geç kaldığımızı düşünüyorum. Bartuğ Elmaz ve Oğuz Aydın için büyük pişmanlık yaşayacağız.Kerem kalsın Oğuz kimdir yahu?
Oğuz 24 Kerem 25 yaşında ne tavanı ne potansiyeliOğuz tavan ve potansiyel olarak Kerem'den çok önde bir oyuncu. Büyük potansiyele sahip bir futbolcuya geç kaldığımızı düşünüyorum. Bartuğ Elmaz ve Oğuz Aydın için büyük pişmanlık yaşayacağız.
Hiç ilgisi yok.Oğuz tavan ve potansiyel olarak Kerem'den çok önde bir oyuncu. Büyük potansiyele sahip bir futbolcuya geç kaldığımızı düşünüyorum. Bartuğ Elmaz ve Oğuz Aydın için büyük pişmanlık yaşayacağız.
Abi mesele tam olarak böyle olduysa yönetim minimum suçlu, ama bu iletişim bozukluğu yönetimi ipe götürür. Geçen seneden nasıl ders almadılar aklım almiyor.Olayı anlatayim size; Kerem ile Oğuz menajeri ayni, menajer ben Kerem'i götüreceğim siz Oğuz için Alanya ile anlasın diyor ve Dursun Abi gidip isi bitiriyor.
Sonra Kerem'i transfer mevzuları olmayınca Okan Hoca'da baskana o parayı 2-8'e harcarız burasi çok yoğun deyip almaktan vazgeçiyor bizimkiler. Burada 2 konu var ya Kerem sonra giderse ne olacak, birde bu para gerçekten 2-8'e harcanacak mı...
6 milyon avroluk çöp olur ancak orda.Oğuz Aydın, Mourinho tedrisatında çok başka bir seviyeye çıkacağını hep beraber göreceğiz. Tabi umarım bu saatten sonra yanılan ben haklı olan siz olursunuz
Oğuz Aydın, Mourinho tedrisatında çok başka bir seviyeye çıkacağını hep beraber göreceğiz. Tabi umarım bu saatten sonra yanılan ben haklı olan siz olursunuz
Antu diye bir yer var sizin çöplük. Oradan devam kardeşim. Kerem'i yeme çalışmalarınız ne yazık ki boşa çaba.Oğuz Aydın, Mourinho tedrisatında çok başka bir seviyeye çıkacağını hep beraber göreceğiz. Tabi umarım bu saatten sonra yanılan ben haklı olan siz olursunuz