2024-2025 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Herkesin ellerini ovuşturduğu haftada önemli olan 3 puandı, onu da aldık. Oyun olarak ilk yarı leştik, ikinci yarı daha iyiydik. Asıl savunma anlamında saçma sapan hatalar olmadan maç izlemek güzel geldi.
Fakat ben artık başta Barış olmak üzere bazı oyuncularımızın sürekli sniper mermisi yemiş gibi taklalar atmasından çok sıkıldım, midem bulanıyor artık. İşiniz sahaya çıkıp düzgün futbol oynamak; tiyatro yapmak değil. Bize yakışan da bu değil. Uzun zamandır bunu da göremiyoruz sahada ne yazık ki. Yanlış hatırlamıyorsam son 10 maçın 9’unu tek farkla kazanmış olabiliriz.
Ne diyim ki, umarım bu bir geçiş sürecidir de şubat gibi yeniden takım vites atıp eski haline döner.

Gece gece taymda Rashford ismi çıktı.
Açıkçası çok ihtimal vermiyorum.
Eren Elmalı transferini bitiremeyen, sağ beki hâlâ getiremeyen yönetimden beklenmeyecek bir transfer.

Kutucu'yı bile başkanı ve teknik direktörü Galatasaray'lı olduğu için alabildiler. Hatta oyuncu maaşını da çok yüksek seviyede tutarak ancak ikna edebildiler.

Malesef yine olmayacak isimler üzerinden gidiyorlar. Fırsat transferi diye geciktirecekler elzem olan hamleleri. Allah korusun şampiyonluk giderse ben onları görürüm.