Yok canım üçünde degil birinci olurduk. Hayallerle yorum yapmaya devam edin.Seneye zaten taraftar Gatina Li gibi isimler istiyor.Ama bu sene Kalandadze yerine sizin beyinsizce hamle dediğiniz Logan olsa belki lig de 3. sıradaydık şuan.Bu seneki senaryo olma durumunda Logan dedim okursanız zaten oyun tıkandığında yedekten Loganı sokarsan yazdım.Gatina Li varken zaten Logana ne gerek var.Ama bu oyuncular alınmazsa yine aynı tip bir smaçöre gidilmek zorunda kalıcak.Öyle bir senaryo da çok da bir ücreti olmayan Logan'ı al ki girip oyunu açsın bari.Yoksa yine her alanda çok iyiyiz ama top öldüren oyun kitlenince açan oyuncu yok senaryosunu yazmaya seneye de devam ederiz.Umarım para verilir Li Gatina Dalderop gibi isimler alınabilir.Ama alamazsak piyasa da öyle çok da power smaçör yok şuan çoğu kapıldı.Logan Alexia yerine pç de oynardı bazen mesela bu sene olsa.
Olmayan bir oyuncu ile şu sırada olurduk demek oldukça mantıklı.Aydın Kuzeyboru Thy maçı gitmese şuan üçüncüydük.Üç maçta 5 sete bitti.Üç maç da daha iyi top öldürsek 3. sıradaydık.Bu hayal değil gerçek bir power oyuncu yok diye bu haldeyiz.
Biraz iyi oynayan her oyuncuyu alalım demesek mi artık? Sıktı..Czyrnianska da seneye zoralanbilir bu arada.Zaten Eczacı Ebrar Yaprak Hande yerli üçlüsünü kurdu Plummer ile devam edecekler bence smaçör olarak.Czyrnianska direkt kadroya yatırım olarak 2-3 sezon alınabilir.Çünkü Eczacı elinde tutsa da kiralayacak bir takıma gibi duruyor.
Eee işte seneye olabilir dedik siz beyinsiz bir düşünce dediniz.Bu sene olsa 3. olmazdık hee 1. de olurduk diye dalga geçtiniz.Bende olsaydı eğer olabileceğini söyledim.Kendinizle çelişmeyin.Olmayan bir oyuncu ile şu sırada olurduk demek oldukça mantıklı.
Biraz değil 2 senedir geleceğin yıldızı olarak gösteriliyor zaten.Yazın Polonyayı taşıdı kız.Biraz iyi oynayan her oyuncuyu alalım demesek mi artık? Sıktı..