2024-2025 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Seneye zaten taraftar Gatina Li gibi isimler istiyor.Ama bu sene Kalandadze yerine sizin beyinsizce hamle dediğiniz Logan olsa belki lig de 3. sıradaydık şuan.Bu seneki senaryo olma durumunda Logan dedim okursanız zaten oyun tıkandığında yedekten Loganı sokarsan yazdım.Gatina Li varken zaten Logana ne gerek var.Ama bu oyuncular alınmazsa yine aynı tip bir smaçöre gidilmek zorunda kalıcak.Öyle bir senaryo da çok da bir ücreti olmayan Logan'ı al ki girip oyunu açsın bari.Yoksa yine her alanda çok iyiyiz ama top öldüren oyun kitlenince açan oyuncu yok senaryosunu yazmaya seneye de devam ederiz.Umarım para verilir Li Gatina Dalderop gibi isimler alınabilir.Ama alamazsak piyasa da öyle çok da power smaçör yok şuan çoğu kapıldı.Logan Alexia yerine pç de oynardı bazen mesela bu sene olsa.

Seneye zaten taraftar Gatina Li gibi isimler istiyor.Ama bu sene Kalandadze yerine sizin beyinsizce hamle dediğiniz Logan olsa belki lig de 3. sıradaydık şuan.Bu seneki senaryo olma durumunda Logan dedim okursanız zaten oyun tıkandığında yedekten Loganı sokarsan yazdım.Gatina Li varken zaten Logana ne gerek var.Ama bu oyuncular alınmazsa yine aynı tip bir smaçöre gidilmek zorunda kalıcak.Öyle bir senaryo da çok da bir ücreti olmayan Logan'ı al ki girip oyunu açsın bari.Yoksa yine her alanda çok iyiyiz ama top öldüren oyun kitlenince açan oyuncu yok senaryosunu yazmaya seneye de devam ederiz.Umarım para verilir Li Gatina Dalderop gibi isimler alınabilir.Ama alamazsak piyasa da öyle çok da power smaçör yok şuan çoğu kapıldı.Logan Alexia yerine pç de oynardı bazen mesela bu sene olsa.
Yok canım üçünde degil birinci olurduk. Hayallerle yorum yapmaya devam edin.

Aydın Kuzeyboru Thy maçı gitmese şuan üçüncüydük.Üç maçta 5 sete bitti.Üç maç da daha iyi top öldürsek 3. sıradaydık.Bu hayal değil gerçek bir power oyuncu yok diye bu haldeyiz.

Ha dediğim şeye de vurgu yapayım yanlış anlaşılmasın.Logan bu takım da iyi manşet almadığı sürece as oynamaz iyi manşet alırsa zaten as olarak formayı bırakmaz.Bizim oyunumuz iyi manşet hızlı oyun üzerinden işliyor Logan iyi manşet dengesini bozar.Ama Dangubic Alexia top öldüremediği oyun ortalar ve İlkinin üstüne bindiği anlarda Loganı sok Alexia yerine de Dangubic yerine de girer alsın bir iki sayı seti kurtarsın.Bu sezon bence çok ihtiyacımız vardı böyle bir oyuncuya.

Czyrnianska da seneye zoralanbilir bu arada.Zaten Eczacı Ebrar Yaprak Hande yerli üçlüsünü kurdu Plummer ile devam edecekler bence smaçör olarak.Czyrnianska direkt kadroya yatırım olarak 2-3 sezon alınabilir.Çünkü Eczacı elinde tutsa da kiralayacak bir takıma gibi duruyor.

Bu takım bu performansla şubat ayı fikstüründen nasıl sağ çıkacak diye düşünüp duruyorum! Oly ve Bahçelievler gibi takımlara böyle şanslar veren takım kendisinden daha iyi ya da denk takımlara ne şanslar verir acaba… umarım yanılırım ama bu takımın şubat ayından sağ çıkacağını düşünmüyorum

Eline timmerman blok nedir bilmiyor herhalde öylesine zıplıyor etkisiz eleman gibi file üstünde. Orta oyuncuların blok yapamaması kabul edilemez. Zaten bizim takımın sorunu bu. Pasör çaprazı sayı almakta zorlanır orta oyuncu blok yapmakta smaçörler ne servis karşılar ne hücum eder libero servis karşılayamaz… rezillik